Skip to main content

Wil jij een betere samenwerking en meer betrokkenheid in jouw team?

Onze workshops en programma’s creëren meer draagvlak voor werkgeluk en dragen bij aan een positieve werkcultuur in jouw organisatie.

Een positieve werkcultuur draagt bij aan het welzijn van medewerkers, zorgt voor meer betrokkenheid en betere samenwerking

Veel organisaties begrijpen inmiddels dat cultuur de drijver is van succes. ‘Culture eats strategy for breakfast‘ zei Peter Drucker al in de vorige eeuw. Maar ook denken veel mensen dat cultuur moeilijk te veranderen is, ongrijpbaar en onzichtbaar. Je cultuur veranderen in de richting die je wil, op een manier dat hij bijdraagt aan het succes van je organisatie is zeker niet makkelijk, maar het is ook zeker niet onmogelijk. Wanneer mensen, teams en organisaties succesvol willen veranderen, moeten ze eerst hun ideeën over gestructureerd en planmatig veranderen loslaten. Er is namelijk iets veel beters: in korte, overzichtelijke stappen aan de slag gaan. Wanneer je op die manier bouwt aan een organisatiecultuur, boek je veel meer resultaat.

Deze workshops bieden we aan

Werkgeluk Inspiratiesessie

Deze sessie is een korte energieboost van 1 uur, waarin je ontdekt waar het echt om draait als je praat over werkgeluk.

Personality Poker

De persoonlijkheidstest, maar dan op een speelse manier! Inclusief: wat kun je daar eigenlijk mee in je werk?

Mindset & Gedragsverandering

Ontwikkel gewoontes die leiden tot meer succes en leer je mindset beïnvloeden met behulp van neurowetenschap.

Schrijf je team manifest

Ontdek de purpose van je organisatie of team en maak afspraken voor betere samenwerking.

Leer goede vragen stellen

Goede communicatie begint met echt luisteren, de juiste vragen stellen, intunen en jouw verhaal daarop afstemmen.

Werkgeluk voor teams

Ontdek de pijlers van een positieve werkcultuur en leer hoe je werkgeluk vergroot op persoonlijk, team en organisatieniveau.

Workshops werkgeluk en positieve werkcultuur op maat

Elke organisatie is anders en wat in de ene organisatie werkt, werkt misschien niet in de andere. Onze workshops voor werkgeluk, positieve werkcultuur, vitaliteit, beter samenwerken en betrokkenenheid kunnen wij daarom aanpassen aan specifieke organisatiewensen. Neem contact met ons op via het formulier om te kijken wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn.