Skip to main content

Workshops voor werkgeluk en positieve werkcultuur

Werkgeluk, positieve werkcultuur, vitaliteit, betrokkenheid en een betere samenwerking, wil jij daarmee aan de slag in jouw organisatie? Ben je daarvoor op zoek naar workshops of een programma voor management en/of medewerkers? Of ben je op zoek naar invulling voor een ‘ontwikkeldag’ voor alle medewerkers? Met onze workshops stellen we samen met jou een passend programma samen, waardoor draagvlak en motivatie ontstaat én de resultaten duurzaam zijn.
Neem contact met ons op

Onze workshops en inspiratiesessies

Op zoek naar een interactieve en inspirerende lezing, workshop of een inspiratiesessie in jouw organisatie? Hieronder tref je een aantal van onze voorbeelden van interactieve sessies die geschikt zijn voor grote en kleine groepen, bijvoorbeeld voor een teamdag, werkgelukambassadeurs of tijdens de Week van het Werkgeluk. Of wil je meer impact maken met  een serie op elkaar aansluitende workshops voor een medewerkers dag bijvoorbeeld? Neem dan even contact met ons op. We denken daarvoor graag met je mee!

Een blik op onze programma's

Meer impact met jouw werkgeluk plannen? Kies dan voor een programma over werkgeluk en positieve werkcultuur. Hieronder vind je een aantal plug-and-play programma’s. Maar uiteraard praten we graag over het beste programma voor jouw organisatie. Even overleg? Vul dan onderaan het contactformulier in.

Workshops werkgeluk en positieve werkcultuur op maat

Elke organisatie is anders en wat in de ene organisatie werkt, werkt misschien niet in de andere. Onze workshops voor werkgeluk, positieve werkcultuur, vitaliteit, beter samenwerken en betrokkenenheid kunnen wij daarom aanpassen aan specifieke organisatiewensen. Neem contact met ons op via het formulier of mail naar fennande@happyoffice.nl of maartje@happyoffice.nl.