Workshop ‘Schrijf je Team Manifest’

In de workshop 'Schrijf je Team Manifest' formuleer je je purpose, waarden en het daarbij behorende gedrag.

Wat is de purpose van je organisatie? Welke waarde voegt jouw team of afdeling toe voor wie? En hoe dragen jullie bij aan de organisatiedoelstellingen?

Veel teams en afdelingen worstelen met dit vraagstuk. Het vinden, verwoorden en vormgeven van je purpose en waarden geeft helderheid en leidt tot meer werkgeluk en betere team alignment. En dat maakt samenwerken leuker, makkelijker én effectiever. Ook als (een deel van het team) vanuit huis of online, vanaf een andere locatie werkt. In de workshop 'Schrijf je Team Manifest' formuleer je je purpose, waarden en het daarbij behorende gedrag.

Na de workshop heb je als team of afdeling een mooi document dat richtlijnen geeft voor hoe jullie als team samenwerken.

2 x 4 uur

Tijdsduur

Maximaal 20 personen

Aantal deelnemers

Op aanvraag

Prijs

Inhoud van de workshop

Na een korte inleiding over wat een purpose en een manifest is, gaan jullie als team op zoek naar jullie purpose. Wat is de essentie van jullie werk? Welke waarde en betekenis voegen jullie toe voor wie? Aan de hand van beelden en woorden krijgt dit in een aantal stappen vorm.

In het tweede gedeelte van deze workshop gaan jullie aan de hand van de geformuleerde en bijgestelde purpose op zoek naar de waarden, gedragingen en begrippen jullie purpose concreet maken. Al deze woorden, waarden, gedragingen en begrippen vatten we samen in een visueel document, jullie manifest.

  • Resultaat

Na de workshop hebben jullie met elkaar een purpose geformuleerd en die vertaald in waarden en gedragingen. Een en ander is opgetekend en vormgegeven in een manifest, de leidraad voor jullie werk. Dit leidt tot meer werkgeluk, plezier en betere samenwerking in het team. 


Boek de workshop
We plannen een geschikte datum met jouw team

Wil je meer informatie?