Skip to main content

Workshop Personality Poker

De persoonlijkheidstest, maar dan op een speelse manier!

Niemand is hetzelfde en niemand wordt van dezelfde dingen gelukkig. Dat weten we allemaal en toch lijken we dat op ons werk soms te vergeten.

Niemand is hetzelfde en niemand wordt van dezelfde dingen gelukkig. Dat weten we allemaal en toch lijken we dat op ons werk soms te vergeten.

Hoe help je elkaar bij het creëren van meer werkgeluk als je niet weet wat een ander gelukkig maakt? In de eerste plaats door inzicht te krijgen in wie je collega’s zijn en wat bijdraagt aan hun werkgeluk. En dat is precies waar de workout Personality Poker over gaat.

In twee uur leer je elkaar nog beter kennen en ga je in gesprek over wat jou gelukkig maakt op het werk.

Boek de workshop

Duur workshop: 2 uur

8 – 150 deelnemers

Getest in de praktijk

De inhoud in grote lijnen

In deze Teamworkshop Personality Poker leren deelnemers zichzelf en elkaar beter kennen door middel van het ruilen van kaarten. Persoonlijke eigenschappen die energie geven en werkgeluk staan hierbij centraal.

Na een aantal ruilrondes en de uitleg van de kaarten gaan deelnemers op basis van hun kaartenset met elkaar in gesprek over werkgeluk:

  • Welke vormen van feedback en waardering passen het beste bij wie?
  • Welke taken en werkzaamheden passen het beste bij wie?
  • Hoe kun je van elkaars sterktes leren?
  • Hoe werk je het beste samen?

Met de workshop personality poker ben je verzekerd van interessante nieuwe inzichten, goede gesprekken en heel veel plezier.

Boek de workshop

Ook online mogelijk

Voor de online variant maken we gebruik van een online spelbord en Break Out Rooms. Uit de praktijk weten we dat dit spel spelen ook online veel energie en plezier oplevert!

Personality Poker is ontwikkeld door Stephen Shapiro. Happy Office is de distributeur voor Nederland.

Wil je meer informatie?