Skip to main content

Woohoo! We waren live in Antwerpen! Eindelijk na twee jaar online academies was het op 27 juni weer zover. De eerste online CHO Academy in Antwerpen. Met aansluitend, eigenlijk overlappend, een Woohoo Partnerconferentie. Wat was het geweldig om weer live met gelijkgestemden uit Frankrijk, HongKong, Luxemburg, Belgie, Nederland, Israel, UK, Zweden, Marokko, Polen en Servie te praten over werkgeluk, wellbeing en een positieve werkcultuur. We hebben gelachen, gehuild (van het lachen), nieuwe ideeën opgedaan en heel veel geleerd.

CHO Academy

Drie dagen lang zijn de cursisten ondergedompeld in de wetenschappelijke achtergronden van werkgeluk, hoe je werkgeluk op persoonlijk en op organisatieniveau praktisch maakt en wat je kunt doen om het in organisaties ‘te verkopen’. Iedereen heeft verhalen, tips en tricks en ideeën gedeeld. Ook waren we te gast bij Bright+, een mooi voorbeeld van een organisatie waar werkgeluk centraal staat in alles wat ze doen.

Partnerconferentie

Tijdens de partnerconferentie hadden we natuurlijk weer een unconference georganiseerd. Na samen de agenda te hebben bepaald gingen we over verschillende onderwerpen zoals de toekomst van werk, gedragsverandering, ons manifest in gesprek. Tussendoor gaven partners workshops voor elkaar. En natuurlijk werd er ook gegeten en gedronken.

We kijken terug op een geweldige week, de foto’s spreken voor zich.

Wil je meer weten over de Internationale CHO Academy of het Woohoo Partnership? Stuur dan even een berichtje: maartje@happyoffice.nl

Leave a Reply