Skip to main content

Alexander Kjerulf, oprichter van Woohoo inc en Chief Happiness Officer, is een van ‘s werelds experts als het gaat om werkgeluk. Hij is internationaal spreker en auteur van de boeken Happy Hour is 9-5 en Leading with Happiness. Al meer dan 10 jaar houdt hij zich bezig met werkgeluk voor organisaties als Hilton, Microsoft, IKEA, Shell, HP en IBM. Op basis van zijn kennis en ervaring heeft hij de Woohoo Chief Happiness Officer Academy opgezet en in mei komt deze naar Nederland.

Als Happy Office bieden we deze driedaagse van 8 tot en met 11 mei 2019 voor de eerste keer aan, en van 2 tot en met 5 oktober  . Het concept, de materialen en de content zijn vertaald in het Nederlands. Alle informatie vind je hier. Wanneer je deelneemt aan de Woohoo Academy word je automatisch drie maanden gratis lid van het Woohoo Inc. netwerk. Een platform waar je naast heel veel informatie en materialen ook kennis kunt maken met en vragen kunt stellen aan het hele internationale Woohoo netwerk.

Wil je meer weten, klik dan hier voor het programma. Of stuur ons dan even een mailtje: maartje@happyoffice.nl of fennande@happyoffice.nl

Leave a Reply