Skip to main content

Retailbedrijven die hun huur opschorten, bedrijven die hun betalingstermijn eenzijdig verruimen en corporates die hun medewerkers massaal ontslaan. We lezen dagelijks in de kranten over het amorele gedrag van grote organisaties, terwijl de meeste werkgevers juist deugen. Zeker in deze tijden van corona. Bedrijven als Unilever, Randstad en Swinkels Family Brewers bijvoorbeeld tonen leiderschap door hun stakeholders te steunen en te helpen in crisistijd. Wie zet jij op een?

Platform: Wie zet jij op een?

Om ook die verhalen te belichten hebben Viisi Hypotheken en Great Place to Work een open platform opgericht voor werkgevers die wél solidair zijn richting hun werknemers, leveranciers en klanten. Partijen die samen oplossingen zoeken om ontslagen zoveel mogelijk te vermijden. Partijen die mensen juist nu op één zetten en duidelijk en transparant communiceren over de situatie. Begripvol, transparant en vanuit solidariteit, want dat is waar we het nu van moeten hebben.

Best practices

Een initiatief dat wij van harte ondersteunen. Dus ook wij zijn op zoek naar best practices, zoals dat van Netive VMS. Ken je een mooi verhaal van een organisatie die niet het eigen economische belang maar dat van haar medewerkers voorop stelt? Laat het ons weten.

En natuurlijk kun je je ook zelf aanmelden als partner bij: wiezetjijopeen.nu?

Leave a Reply