Skip to main content

Een positieve werkcultuur leidt tot een florerend team

Wil jij meer betekenis, verbinding, voldoening en plezier? Oftewel een florerend team?

Ja dit wil ik!

'Werkgeluk als leidraad en onze medewerkers op de eerste plaats zetten, dat is wat onze prestaties sterk heeft verbeterd'

- klant van Happy Office

Uit onderzoek* blijkt dat:

22

van de Nederlanders geeft zijn haar werkgeluk een 6 of lager

68

van de Nederlanders heeft 1 of meerdere slechte dagen per week op het werk

9

van de Nederlanders is actief betrokken bij zijn werk

*Onderzoek MonitorGroep, Gelukkig Werken en Happy Office – aug 2019/2020

happy office

Wij zijn Happy Office

Wij helpen organisaties vorm te geven aan werkgeluk en een positieve werkcultuur. Online en op locatie. 

Wij maken het concreet, praktisch en leren jou hoe je het zelf kan doen.

Wat past bij jou, jouw team of organisatie?

We helpen je graag bij het bouwen aan een positieve cultuur, meer werkgeluk en florerende teams? Neem contact met ons op over wat we voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wij helpen je graag op verschillende manieren. Door je te leren het zelf te doen via onze opleidingen en trainingen. Door samen aan de slag te gaan met inspiratiesessies, workshops en events (online en offline). Of door je helemaal te ontzorgen met een een compleet programma op maat. Kies hier wat jij nu nodig hebt voor een positieve werkcultuur en meer werkgeluk.

Happy Office Academy

Wil jij leren hoe je werkt aan een positieve werkcultuur en werkgeluk echt toepast zodat het leidt tot betere resultaten? Deskundig worden op het gebied van werkgeluk, gedragsverandering en organisatiecultuur? Volg dan een van onze (internationale) opleidingen. Aan het einde heb je een plan van aanpak in handen om zelf in je organisatie aan de slag te gaan.

Happy Office Workshops

Wil je met je team bouwen aan een teamcultuur waarin betekenisgeving, verbinding, voldoening en plezier centraal staan? We bieden diverse interactieve workshops en programma’s, zoals de Werkgeluk Booster, Schrijf je Teammanifesten Mindset en Gedragsverandering. Ontdek welke sessies het beste bij jou passen voor een florerend team! Klik hier voor een overzichtspagina.

Bouw een Positieve Werkcultuur

Cultuur maakt het verschil tussen florerende en niet florerende teams. Toch zijn er nog steeds veel organisaties die cultuur proberen te negeren. En dat is nou precies wat je niet moet doen, want of je er nu aandacht aan besteedt of niet, cultuur is er en heeft impact. Maar je cultuur bouwen en  ontwikkelen is makkelijker gezegd dan gedaan. Daar helpen we graag bij door jullie cultuur in beeld te brengen, de gaten inzichtelijk te maken en jullie stap voor stap te begeleiden naar een positieve en succesvolle werkcultuur waarin werkgeluk centraal staat. Meer weten? Neem contact met ons op.

Positieve Werkcultuur – Inspiratie

Weten wat werkgeluk en een positieve werkcultuur voor jullie kunnen betekenen? En wil je graag (een groep) collega’s inspireren over dit onderwerp? De pijlers betekenisgeving, verbinding, voldoening en plezier zien wij als basis de voor een positieve werkcultuur. Hier vertellen we graag meer over in een korte, energieke, interactieve sessie. Naast een wetenschappelijke basis over wat werkgeluk is, de pijlers en hoe je een cultuur bouwt, geven we ook veel voorbeelden en gaan de deelnemers zelf aan de slag. Dat levert plezier, inspiratie. nuttige inzichten, eigenaarschap en actie op. Lees hier verder.

Positieve Werkcultuur – Interim

Je kernwaarden doorvoeren in je communicatie, processen en systemen? Een cultuurboek maken? Het opzetten en begeleiden van een cultuur club? Wil jij in jouw organisatie concreet, snel en efficient aan de slag met het bouwen van een positieve werkcultuur? Huur dan een interim manager of projectleider in. We kunnen snel stappen maken op basis van onze brede ervaring. Van het bedenken van praktische ideeën, een actieplan maken en mensen meenemen in de uitvoering tot het begeleiden en coachen van managers en medewerkers om het straks zelf te kunnen. We helpen je graag verder.

Neem nu contact op

"Veel van de opdrachten waren best uitdagend en dat waardeerde de groep heel erg volgens mij want we moesten echt gaan denken en niet alleen maar luisteren. Daarnaast vond ik alles goed gecombineerd: site visits, theorie, praktische voorbeelden, sparren en brainstorm met elkaar, activiteiten en lol."

"De inspiratiesessie hebben jullie met zo veel positieve energie gebracht! Lekker pro-actief, onbevangen en relaxed. Jullie gaven de hele zaal energie en iedereen deed direct enthousiast mee, jullie manier van werken is positief aanstekelijk, met zinnige informatie wat heerlijk luchtig gebracht wordt."

Weet jij nog niet wat jij nodig hebt?

Doe hier de gratis quickscan voor jouw werkgeluk advies

Start jouw quickscan

Ken je ons boek het Happy Office manifest, de vier pijlers van een positieve werkcultuur al? Lees hier gratis het eerste hoofdstuk.


Of bestel direct het boek in onze shop, via boekenwereld, bij managementboek.nl of via de boekhandel.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Meld je aan

Ook wij vinden privacy belangrijk. Lees hier ons Privacy Statement en Gebruikersvoorwaarden.

happy office logo

Een positieve werkcultuur in jouw team en organisatie

met Happy Office