Skip to main content

Wil je ook werkgelukdeskundige worden? Goed idee, want dit beroep heeft de toekomst. Na de driedaagse opleiding tot werkgelukdeskundige van Happy Office kun je aan de slag met werkgeluk. Als (zelfstandig) HR-adviseur of coach om je klanten te helpen de betrokkenheid van medewerkers te vergroten. Of als manager om de samenwerking binnen je eigen team te verbeteren.

Werkgeluk deskundige worden

Dit voorjaar zijn we als Happy Office de Opleiding tot Werkgelukdeskundige gestart. Met succes, want de deelnemers waren erg enthousiast. Een paar reacties. ‘Gave verhalen en sprekende voorbeelden’. ‘Het stappenplan is een erg handige en praktische tool’. ‘Ik vond het vooral bijzonder dat je een coachingstraject ondergaat over je eigen werkgeluk en tegelijkertijd alle kennis, instrumenten, tips en tricks meekrijgt om anderen te helpen op dit vlak.’ In drie dagen kregen de deelnemers alle relevante theoretische kennis, best practices en praktische tools in handen om met werkgeluk aan de slag te gaan.

Schrijf je in

Wil je ook inspiratie opdoen voor meer werkgeluk en gelukkige gewoontes? Zodat je anderen kunt inspireren? Op 12 oktober starten we weer. De driedaagse vindt plaats op 12 en 31 oktober en 13 november. Klik hier voor praktische informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven. Er zijn nog een paar plaatsen.

 

Leave a Reply