Vierdaagse Werkgeluk Challenge: een grote stap naar meer werkgeluk

Na deze vier dagen weet je echt welke eerste stap je kunt zetten voor meer werkgeluk in jouw organisatie en hoe je het verder kunt aanpakken. 

De mini-training is geschikt voor beginnende en ervaren professionals die met werkgeluk aan de slag willen. Je hoeft nog geen ideeën of een concreet plan te hebben om mee te doen. 

Tijdens deze mini-training leer je:

  • Wat werkgeluk is en hoe je dat op de agenda zet in jouw organisatie;

  • Hoe je mensen laat ervaren wat het voor hen betekent;

  • Wat de pijlers van werkgeluk wel en niet inhouden en hoe je ze kunt inzetten;

  • Wie verantwoordelijk is en hoe je het onderwerp op verschillende niveaus kunt insteken;

  • Welke vraag/behoefte er echt ligt in jouw organisatie en hoe je die kunt invullen

happy office werkgeluk challenge

Dag 4 gemist? Hier kijk je de opname van dag 4!

Let op: de training is beschikbaar tot 9 uur de volgende dag. 

Dag 2 gemist? Hier kijk je de opname van dag 2!

Let op: de training is beschikbaar tot 9 uur de volgende dag.

Dag 1 gemist?

HELAAS! Deze video is niet meer beschikbaar! 

Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van volgende challenges en acties! 

Onze opleidingen

Opleiding Werkgelukdeskundige

Met de online opleiding tot Werkgelukdeskundige op zak ken jij de wetenschappelijke achtergrond van werkgeluk en heb je een toolbox in handen om werkgeluk op persoonlijk, team- en organisatieniveau te vergroten. Je weet hoe je mensen meekrijgt, hoe je het proces levend houdt en wat je moet doen voor duurzame verandering. 


De online opleiding tot Werkgelukdeskundige volg je helemaal in je eigen tempo. Je hebt een jaar de tijd om alle modules te doorlopen. In de eerste 4 maanden spreken we elkaar elke twee weken via Zoom. Alles afgerond? Dan ontvang je je certificaat en ben je officieel Werkgelukdeskundige!

Positive Culture Agent

Ben jij doordrongen van het belang  van organisatiecultuur en zoek je handvatten om cultuur duurzaam te veranderen? In de blended opleiding Positive Culture Agent leren we je hoe je cultuur in kaart brengt, hoe je doelen bepaalt en hoe je een cultuurverandering realiseert. Wie is verantwoordelijk en hoe kan je organisatiestructuren en processen zo inrichten dat deze bijdragen aan de gewenste cultuur. Je leert over de rol van leiderschaps- en voorbeeldgedrag. Je weet hoe je mensen meekrijgt in de verandering, wat obstakels zijn en hoe je deze overkomt. Met gastcolleges van experts! 


De opleiding bestaat uit 3 live dagen en 4 halve online dagen. 

Meer over ons
Maartje en Fennande Happy Office

Wij zijn Maartje en Fennande


In 2015 richtten wij Happy Office op. Sindsdien hebben we al honderden organisaties helpen bouwen aan meer werkgeluk en een positieve werkcultuur en al duizenden mensen getraind om zélf aan de slag te gaan.


Wij geloven rotsvast dat werkgeluk ontstaat door experimenteren  en kleine, overzichtelijke stappen zetten. Dat betekent dus ook dat het niet in keer goed hoeft te zijn. Perfect bestaat niet. Het is een kwestie van gewoon beginnen en met veel nieuwsgierigheid experimenteren. Met de juiste kennis en tools uiteraard. 


Meer over ons