Happy Office
Academy

"Om gelukkig te zijn moet je dingen doen waar je gelukkig van wordt."

- Johan Cruyff
Een expert worden op het gebied van werkgeluk en organisatiecultuur? Bekijk hier ons aanbod van onze verschillende modules en opleidingen in de Happy Office Academy om van jou een expert te maken.
happy office

Opleiding Werkgelukdeskundige

Wil je als manager of (HR-) professional meer werkgeluk creëren in jouw team of organisatie? Na de vierdaagse blended Opleiding of de 16-weekse Online Opleiding tot Werkgelukdeskundige beschik je over alle relevante kennis en tools.  Verbindt wetenschap met praktijk.

Opleiding Positive Culture Agent

Organisatiecultuur begrijpen en beïnvloeden, hoe doe je dat? Theorie, tools en technieken voor effectieve gedragsverandering in jouw organisatie. Deze diepgaande opleiding start in januari 2021. Leer meer >>

Verdiepende Modules voor Werkgelukdeskundigen

Ben jij al Werkgelukdeskundige?  En wil jij je kennis verdiepen? Vind hier verschillende verdiepende modules, om je verder te specialiseren en te onderscheiden. Stop nooit met leren.

Online Woohoo Academy

Een intensieve training over Happiness at Work van de Deense expert Alexander Kjerulf van Woohoo Inc, nu door Happy Office ism internationale partners, online beschikbaar. We delen al zijn kennis en ervaring over gelukkige bedrijven met jou.

"Praktisch, snel toepasbaar, heel erg leuk, inspirerend, professioneel, meer dan goed! Mede door de bevlogen trainers, mede cursisten en toffe locaties!"

"Wat een fantastische ervaring zeg. Ik ben zo ontzettend blij dat ik mee heb gedaan aan deze opleiding. Jullie zijn zo positief en enthousiast en zijn allebei heel strak en ervaren. Jullie lieten ons veel vragen stellen en hadden altijd een goed antwoord op de vragen."

"Lang geleden dat ik mij zo op mijn gemak heb gevoeld tijdens een opleiding/training. Dit is echt een verdienste van Maartje en Fennande. Ze zijn kundig en spelen goed in op de behoefte van de groep."

"De enige reden dat het voor mij geen 10 is, omdat voor mij persoonlijk een boek mist dat alles aan elkaar koppelt."

"Veel van de opdrachten waren best uitdagend en dat waardeerde de groep heel erg volgens mij want we moesten echt gaan denken en niet alleen maar luisteren. Daarnaast vond ik alles goed gecombineerd: site visits, theorie, praktische voorbeelden, sparren en brainstorm met elkaar, activiteiten en lol."

Proeve van Bekwaamheid

Heb jij al een opleiding tot Werkgelukdeskundige gedaan en wil je een officieel diploma Werkgelukdeskundige? Dan moet je eerst een Proeve van Bekwaamheid doen. Klik op bovenstaand vinkje en lees meer hier meer over wat je moet doen om jouw diploma Werkgelukdeskundige te halen.