Skip to main content

Een expert worden op het gebied van werkgeluk en organisatiecultuur?

We hebben een mooi aanbod van verschillende modules en opleidingen in de Happy Office Academy die van jou een expert maken. Met behulp van relevante theoretische kennis, best practicus en praktische tools leren we jou om werkgeluk in jouw organisatie op de agenda te zetten én levend te houden.

Onze opleidingen

Word een expert op het gebied van werkgeluk

Opleiding tot werkgeluk deskundige

Wil je als manager of (HR-) professional meer werkgeluk creëren in jouw team of organisatie? Na de vierdaagse blended Opleiding of de 16-weekse Online Opleiding tot Werkgelukdeskundige beschik je over alle relevante kennis en tools.

Opleiding tot Positive Culture Agent

In de opleiding tot Positive Culture Agent leer je je cultuur te begrijpen, te herkennen wat er veranderd moet worden en hoe je dat kan aanpakken.

Woohoo CHO Academy

Een intensieve training over Happiness at Work van de Deense expert Alexander Kjerulf van Woohoo Inc, nu door Happy Office ism internationale partners, online beschikbaar. We delen al zijn kennis en ervaring over gelukkige bedrijven met jou.

Heb je al een opleiding achter de rug?

Kijk ook eens naar onze verdiepende modules of proeve van bekwaamheid

Verdiepende modules voor werkgelukdeskundigen

Na de basisopleiding tot Werkgelukdeskundige heb je de kennis en praktische tools om dit thema op de agenda te zetten en levend te houden. Ben jij na de basisopleiding op zoek naar nóg meer kennis en tools? Ga aan de slag met verdiepende modules als:

  • Trainen in Werkgeluk
  • Purpose & Storytelling
  • Mindset & Gewoontes
Naar de verdiepende modules

Proeve van Bekwaamheid voor Happiness Officer

Heb jij al een opleiding tot Werkgelukdeskundige gedaan en wil je een officieel diploma Werkgelukdeskundige? Dan moet je eerst een Proeve van Bekwaamheid doen.

Klik hieronder op meer informatie en lees meer over wat je moet doen om jouw diploma tot Werkgelukdeskundige te behalen.

Diploma tot Happiness Officer behalen

Andere deelnemers over onze opleidingen

"Wat een fantastische ervaring zeg. Ik ben zo ontzettend blij dat ik mee heb gedaan aan deze opleiding. Jullie zijn zo positief en enthousiast en zijn allebei heel strak en ervaren.

"Lang geleden dat ik mij zo op mijn gemak heb gevoeld tijdens een opleiding/training. Dit is echt een verdienste van Maartje en Fennande. Ze zijn kundig en spelen goed in op de behoefte van de groep."

"Veel van de opdrachten waren best uitdagend en dat waardeerde de groep heel erg, omdat we echt moesten gaan nadenken. Daarnaast vond ik alles goed gecombineerd: site visits, theorie, praktische voorbeelden, sparren en brainstormen, activiteiten en lol."

"Praktisch, snel toepasbaar, heel erg leuk, inspirerend, professioneel, meer dan goed! Mede door de bevlogen trainers, mede cursisten en toffe locaties!"

Heb je vragen?

Heb je vragen over één of meerdere van onze workshops of programma’s? Of wil je overleggen of dit bij jouw team of organisatie past? Alle workshops kunnen aangepast worden naar jullie behoefte. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.