Werkgeluk
Aanbod

"Do more of what makes you happy."

- Everyone

Hoe kunnen we jou helpen?

Loop jij vast in je werk? Is jouw werkgeluk een onvoldoende en wil je daar verandering in brengen?
Kan de sfeer in jouw team een werkgeluk boost gebruiken of wil je grotere veranderingen teweeg brengen naar een beter functionerende en plezierige werkcultuur?

Bekijk hier ons aanbod aan werkgeluk diensten hoe wij jouw vandaag verder kunnen helpen.

Weet je nog niet wat je nodig hebt?
Neem hier contact met ons op voor een gratis consult.

Ons werkgeluk aanbod

Werkgeluk in je DNA-programma

Organisatiecultuur maakt het verschil tussen goed en minder goed presterende organisaties. Met dit programma brengen wij het bestaande cultuur in beeld, maken de gaten inzichtelijk en begeleiden projectmatig en experimentsgewijs naar een nieuwe winnende cultuur waarin werkgeluk centraal staat.

Werkgeluk Interim (CHO)

Wil jij in jouw organisatie snel en efficiënt aan de slag met werkgeluk? Huur een interim CHO (Chief Happiness Officer): snelle stappen op basis van brede ervaring in organisaties. We zijn ambassadeurs van het zelf-doen, dus we leren organisaties vooral hoe het werkt. Van het bedenken van praktische ideeën, een actieplan maken en mensen meenemen in de uitvoering tot het begeleiden en coachen van managers en medewerkers.

Werkgeluk Academy

Wil je echt weten en leren toepassen hoe werkgeluk werkt?
Deskundig worden op het gebied van werkgeluk, gedragsverandering en organisatiecultuur? Volg dan een van onze diepgaande trainingen om zelf in je organisatie met werkgeluk aan de slag te gaan.

Werkgeluk Workshops

Met je team meer de diepte in en aan de slag om samen jullie werkgeluk en werkplezier te vergroten? We bieden diverse interactieve halve of hele-dag durende workshops aan, waaronder: De Basis van Werkgeluk, Schrijf je Teammanifest en Purpose Journey Game. Ontdek welke sessie het beste bij jou past voor een direct beter presterend team!

Werkgeluk Inspiratie

Eerst meer inspiratie nodig? De basis over werkgeluk vertellen we in een korte, energieke, interactieve sessie. Naast een wetenschappelijke basis over o.a. de pijlers van werkgeluk en veel voorbeelden gaan de deelnemers zelf met elkaar in gesprek. Dat levert plezier, inspiratie, nuttige inzichten, eigenaarschap en actie op.