Skip to main content

Werkstress is niet per se ongezond. Alleen wanneer een stressvolle periode te lang aanhoudt, te vaak terugkomt of je er een negatieve associatie mee hebt, kan stress ongezond zijn. Van 14 tot en met 18 november is de Week van de Werkstress. Een goed moment om iets te doen aan de ongezonde stress bij medewerkers.

Uit onderzoek blijkt dat veerkracht, werkgeluk en vitaliteit een goede buffer zijn tegen ongezonde stress. Inzicht geven, mensen uitnodigen ermee aan de slag te gaan en collega’s elkaar daarbij laten helpen zijn goede manieren om aan de slag te gaan. Daarom hebben we nu tijdens de Week van de Werkstress een mooi aanbod om ongezonde stress aan te pakken en ieders veerkracht te vergroten (N.B. Ook na deze week is het aanbod nog geldig).

Wil je ook dat je medewerkers fluitend naar hun werk en fluitend weer naar huis gaan? Neem contact met ons op om te kijken hoe we samen kunnen werken aan een positieve werkcultuur zonder ongezonde werkstress. Alvast een paar tips? Download onze werkgeluk kalender.

Leave a Reply