Skip to main content

Webinar werkgeluk Positieve cultuur: Hoe wordt jouw bedrijf het leukste in de branche en hoe bouw je een inclusieve positieve werkcultuur. Over deze onderwerpen geven we gratis webinars op 3 en 8 juli.

Gratis webinar werkgeluk op 3 juli: Werkgeluk als buffer tegen verzuim, verloop en ongewenst gedrag 

Hoe wordt jouw bedrijf het leukste bedrijf in de branche? De organisatie waar iedereen wil komen werken en ook blijft werken? Waar het verzuim ónder het gemiddelde ligt? Waar mensen betrokken zijn bij elkaar en bij de doelen van de organisatie? Op woensdag 3 juli van 8.45 uur tot 9.45 uur bespreken we dit in het gratis webinar: ‘Werkgeluk als buffer tegen verzuim, verloop en ongewenst gedrag’.

Wil je meedoen?

Meld je aan via deze link.

Op 3 juli geen tijd? Geen nood op maandag 8 juli geven we nog een webinar. Wel met een andere onderwerp. Dus je kunt ook twee keer aanhaken ;-).

Gratis webinar werkgeluk en positieve cultuur op 8 juli: Positieve werkcultuur en inclusie

Het belang van een positieve en sterke organisatiecultuur wordt door leiders breed onderkend. Steeds meer directies en andere leidinggevenden zien het bouwen van een sterke en positieve cultuur als hun belangrijkste taak en zetten het bovenaan de agenda. Tegelijkertijd blijkt dat ze er in de praktijk nauwelijks iets aan doen. Een bijzondere tegenstelling! Culture eats strategy for breakfast, heeft Peter Drucker in de vorige eeuw al gezegd. Het betekent dat je nog zulke mooie plannen kunt hebben, maar als je cultuur niet aansluit bij je doelen, als mensen zich niet gedragen volgens de plannen, gebeurt er niks.

Het is ook niet makkelijk. We moeten leidinggeven aan en samenwerken met verschillende generaties, leeftijden, etniciteit, voorkeuren in interesses, manieren van leren en communiceren. Hoe zorg je dat plannen en ideeën gaan werken? En hoe bouw je een sterke en positieve werkcultuur als er zoveel verschillen zijn? Op maandag 8 juli van 8.45 uur tot 9.45 uur gaan we hierover in gesprek en geven we ideeën en tips om hiermee om te gaan.

Wil je bij dit webinar zijn?

Meld je aan via deze link.

 

Leave a Reply