Skip to main content

Verdiepende Modules

Meer kennis, vaardigheden en tools

voor Werkgelukdeskundigen

Na de basisopleiding tot Werkgelukdeskundige (bij Happy Office of elders) heb je de theoretische kennis en praktische tools in handen om dit thema op de agenda te zetten en levend te houden. Ben jij na de basisopleiding op zoek naar nóg meer kennis, vaardigheden en tools? Happy Office biedt een aantal verdiepende modules om je eigen vervolgopleiding vorm te geven. Vergroot je impact en blijf up-do-date.

trainen in werkgeluk

Trainen in Werkgeluk

Trainen is een vak. In deze intensieve tweedaagse training ism Arie Speksnijder van Bridge2learn leer je hoe je een training opbouwt voor maximaal effect. Wat is trainen? Waarom zijn leer- en gedragsdoelen zo belangrijk? En hoe ontwerp je een goede training? Wil jij het maximale halen uit jouw werkgelukstraining? Dan loont deze tweedaagse!

Purpose en storytelling Roodkapje en wolf

Purpose & Storytelling

Tijdens deze module Purpose & Storytelling leer je hoe je een inspirerende organisatie-, afdelings- of teampurpose kunt formuleren en tot leven kunt wekken. Storytelling speelt daarbij een cruciale rol. Hoe herken je een goed verhaal, hoe ontwikkel je er zelf een en hoe helpen verhalen om betekenis te geven aan de dagelijkse praktijk?

Mindset en gewoontes

Een teamcultuur veranderen is niet gemakkelijk. Toch kan het wel: door het veranderen van gewoontes. En een belangrijk element daarbij is inzicht in jezelf, in je eigen mindset. In deze verdiepende module over Mindset en gewoontes gaan we dieper in op de nieuwste theoretische inzichten rondom mindset en gewoontes. Ook spelen we het mindset spel, een tool om te ervaren wat de waarde is van het denken vanuit een growth mindset.

Employee Journey Mapping

Hoe kunnen organisaties een omgeving creëren waarin werkgeluk centraal staat? Het vergroten van hun werkgeluk in organisaties begint met het in kaart brengen van de Employee Experience. In de verdiepende module Employee Journey Mapping werken we in 2 dagen de Employee Journey uit aan de hand van de methodiek Design Thinking.

Teamworkshop Choose Happiness@Work Game

Toolbox voor meer Werkplezier

Inmiddels zijn er verschillende spellen ontwikkeld om werkgeluk in organisaties te introduceren en er mee aan de slag te gaan. In deze module zetten we deze tools en toepassingsmogelijkheden op een rij. Je leert hoe de games als the Choose Happiness@Work Game en de Purpose Journey Game werken en hoe je ze kunt inzetten om de verschillende aspecten van werkgeluk concreet te maken.