Skip to main content

Sinds maart is Diana Vink aan de slag als Happy Officer. In Van onze Happy Officers vertelt ze wat ze gaat doen. “Begin 2019 heb ik de Opleiding tot Werkgelukdeskundige afgerond. Met mijn achtergrond in logistiek, wil ik het onderwerp werkgeluk juist binnen dit vakgebied op de kaart zetten. Nu deze branche behoort tot de vitale beroepen, lijkt het me bijvoorbeeld goed om dat gevoel van betekenisgeving nog meer te benadrukken. En ook wil ik graag de andere werkgelukpijlers verbinding, voldoening en plezier meer invulling geven. In mijn huidige rol bij de branchevereniging voor de logistiek (VLM) heb ik daar een mooi platform voor.”

Bijdragen aan bedrijfsresultaat

“Samen met Happy Office ben ik nu een plan aan het maken, hoe we dat concreet kunnen maken. Belangrijk, want zeker in de logistiek wordt nog veel te veel gedacht dat werkgeluk gaat over ‘spel en fun’, terwijl dat niet zo is. Ik wil laten zien dat positiviteit en werkgeluk bijdragen aan klanttevredenheid en bedrijfsresultaat. Ook nu, juist nu.”

Wil je meer weten over onze Happy Officers of wil je als werkgelukdeskundige zelf iets delen. Stuur ons even een berichtje.

Leave a Reply