0

Tijdens de Week van het Werkgeluk gebeurt er van alles rondom werkgeluk, door heel het land, er is veel aandacht voor het onderwerp binnen organisaties en tussen organisaties. Hoe meer hoe beter, vinden wij! Happy Office wil als initiatiefnemer van de Week van het Werkgeluk, graag in gesprek over hoe ‘werkgeluk de normaalste zaak van de wereld kan worden’ en organiseert daarom een Unconference. Eh… een wat? Een conferentie zónder goeroes op een podium, daarvan zijn er al genoeg. Wij geloven dat juist als het gaat over werkgeluk, we allemaal expert zijn, of zouden moeten zijn. Werkgeluk is niet de verantwoordelijkheid van HR of People&Culture, maar van iedereen. Werkgeluk hoort dan ook niet bij een bepaalde functie, maar iedereen in de organisatie zou zich daarvoor verantwoordelijk moeten voelen.

Nou, eentje dan.

Ok, we hebben één spreker uitgenodigd. Henry Stewart uit Engeland vertelt over hoe hij zijn eigenlijk heel gewone software bedrijf om turnde tot een bedrijf waar werkgeluk de normaalste zaak van de wereld is. Hij schreef er een boek over en vertelt in een half uur de belangrijkste feiten. En op de Unconference delen we de uitkomsten van een groot landelijk onderzoek naar Werkgeluk dat we samen met Onno Hamburger van Gelukkig Werken en de Monitorgroep uitvoerden. De resultaten gaan ons allemaal helpen om werkgeluk te vergroten.

Op de zeepkist

En verder dus niet achteroverleunen en luisteren naar goeroe’s, maar we gaan met elkaar in gesprek. We bepalen met elkaar wat we op deze dag gaan bespreken en hoe laat. Tussendoor kan je, als je dat wil, op de zeepkist klimmen, om in 10 minuten een inzicht of diepgaand inzicht te delen. Ben jij een expert op jouw vakgebied? En wil jij 10 minuten op de zeepkist een Lighting Talk houden? Een Lightning Talk gaat in heel korte tijd diep in op een onderwerp, dat gerelateerd is aan werkgeluk. Dat betekent dus niet ‘De 4 beste tips voor meer Werkgeluk’ (die kennen we wel), maar wel bijvoorbeeld ‘Hoe cognitive bias jouw beslissingen stuurt’.  Stuur je voorstel in via dit formulier (vergeet niet ook een toegangskaart te bestellen!)

Meld je aan

We beginnen om 9.30 en eindigen de dag om 16.30. De Unconference vindt plaats bij House of Watt, James Watt straat in Amsterdam. Uiteraard hebben we daarbij lekkere koffie mét lekkers en een gezonde en lekkere lunch geregeld en kan je na afloop nog samen een borrel drinken. Een dag vol inspiratie, leuke mensen, goede ideeën en positieve energie. Wil jij erbij zijn? Je kan je kaarten nu bestellen via eventbrite.

Leave a Reply