Skip to main content

Hoera! Er zijn weer 12 nieuwe Werkgelukdeskundigen in Nederland. Het beroep van de toekomst krijgt steeds meer belangstelling. En terecht. De betrokkenheid van medewerkers bij de organisatie waar ze werken, is in Nederland nog nooit zo laag geweest. Dat is zorgelijk, want in snel veranderende omgevingen zijn juist betrokken, veerkrachtige en gelukkige medewerkers een voorwaarde voor succes. Hoe draag je daar als manager aan bij? Waar begin je, welke stappen volg je? En wat kan de organisatie doen om werkgeluk voor medewerkers te faciliteren?

 

Een werkgelukdeskundige heeft de kennis en kunde om teams en organisaties bij dit proces te helpen. Van harte gefeliciteerd Elly, Jeroen, Henriette, Mariska, Robbert, Irene, Karlijn, Brigitte, Annemarie, Marieke, Frédérique en Nathalie en veel succes bij het toepassen bij klanten of binnen de eigen organisatie!

Wil je ook expert worden op het gebied van werkgeluk en de opleiding tot werkgelukdeskundige volgen?  Op www.happyoffice.nl/werkgelukdeskundige vind je alle informatie. Op 11 januari starten we weer.

 

Leave a Reply