Skip to main content

Drukdrukdruk… je kent t wel. We zeggen het graag, dat we het druk hebben. Dat klinkt stoer, alsof het goed met ons gaat en dat willen we graag. Alsof we belangrijk zijn. En iedereen heeft het toch druk, het hoort erbij. De grote vraag is alleen of we dat nou eigenlijk wel echt willen. Want wat levert het ons op, werkdruk? Met drukdrukdruk zijn, leveren we bepaald geen betere prestaties. Zijn we niet productiever. Zijn we niet thuis met eten met de kinderen. Krijgen we niet voor elkaar wat we graag zouden willen. We hebben het vooral druk met druk zijn.

 

Maar hoe dan?

Eigenlijk is ‘drukdrukdruk’ een teken van slecht managen van je tijd, niet kunnen kiezen in je prioriteiten en dus de verkeerde dingen doen. Maar hoe stap je uit die tredmolen? Door allereerst voor jezelf helder te hebben wat je doelen zijn. Wat wil je eigenlijk bereiken? En dan stapsgewijs te plannen hoe je daar komt. Ja, dat klinkt zo makkelijk he? Maar ga er maar eens aan staan. Op 16 november komt dit onderwerp uitgebreid aan de orde op het event Van Werkdruk naar Werkgeluk, waar onder ander Tony Crabbe een workshop zal geven. In zijn in 2016 verschenen boek ‘Nooit meer druk’, beschrijft hij wat druk zijn met ons doet en hoe je daar verandering in brengt.

 

Inspirerend event over werkdruk en productiviteit 

Dus houd 16 november vast vrij, want dan organiseren we met onze partners Toptimism@work, The Blue Flamingo, de Atleetfabriek, De Moeiteloze Manager en Yourbrainbreak een superleerzaam en inspirerend event, waar je leert hóe. Wanneer je je voor 1 oktober inschrijft, ontvang je een early bird korting van 50 euro en betaal je dus maar 249,- ipv 299 (ex btw)!  Om je in te schrijven, mail naar fennande@happyoffice.nl of maartje@happyoffice.nl.

 

Leave a Reply