Langdurig aan de slag voor meer positiviteit, geluk en betere samenwerking?

Met onze programma’s gaat jullie team op een duurzame manier aan de slag om werkgeluk op de kaart te zetten. Is jullie organisatiecultuur toe aan verandering en wil je echt aan slag om meer betrokkenheid en een betere samenwerking te creëren? Met onze langdurige programma’s creëren we draagvlak en werken we toe naar een plan van aanpak om werkgeluk in jouw organisatie centraal te stellen.

Naar de programma's
Voor teams van 5 tot 20 personen

Mastering Happiness voor Management teams

In een vijftal sessies gaat jouw team, aan de hand van theorie, voorbeelden en oefeningen aan de slag met het faciliteren en creëren van werkgeluk. Met als resultaat een passend plan voor jouw organisatie en afdeling.

Meer informatie
werkgeluk programma
werkgeluk programma
Vanaf 8 tot maximaal 16 personen

Incompany Opleiding Werkgelukdeskundige

Wil je verschillende managers en medewerkers in jouw organisatie opleiden tot werkgelukdeskundige? Met de incompany opleiding tot Werkgelukdeskundige kennen de deelnemers alle ins, outs en trends op het gebied van werkgeluk en hebben ze een plan van aanpak om er binnen jullie organisatie mee aan de slag te gaan.

Meer informatie
Voor teams van 5 tot 20 personen

Masterclass Mindset en Gewoontes voor teams

Jullie team heeft de weg naar duurzaam werkgeluk al gevonden en jullie doen al het nodige aan betekenisgeving, resultaten behalen en verbinding. Toch komen jullie niet daar waar je naar toe wil, omdat het lastig is om bepaalde (team)gewoontes toe te passen of juist te doorbreken. Herkenbaar? Dan is deze masterclass iets voor jullie.

Meer informatie
werkgeluk programma
werkgeluk programma
Voor teams van 5 tot 20 personen

Total Happiness Fresh Up

Werkgeluk is voor iedereen iets anders en niemand kan een ander gelukkig maken. Daarom is het als team belangrijk om samen te werken aan meer werkgeluk. In 5 stappen, verdeeld over 6 maanden, leer je als team meer over de achtergronden van werkgeluk, krijgen jullie inzicht hoe je ervoor staat en gaan jullie aan de slag met je eigen plan van aanpak.

Meer informatie

Deze organisaties gingen je voor

“Happy Office weet zowel in hun boek als in haar trainingen op een bevlogen en toch ook nuchtere wijze te inspireren over hoe een positieve werkcultuur en werkgeluk bijdragen aan het succes van een organisatie.”

Carole VeldhuisHR-Manager Independer

“De sessie liep goed, er was veel interactie, leuk gebracht en creatief. Goed dat het team meteen zelf concreet aan de slag kon gaan.”

Bram VOver de Workshop Werkcultuur

“The keynote was really great! You were clear, convincing, impactful, concrete and inspiring.”

Sarah AInternational Fashion Brand

Werkgeluk op maat

Elke organisatie is anders en wat in de ene organisatie werkt, werkt misschien niet in de andere. Onze programma’s kunnen wij daarom aanpassen aan specifieke organisatiewensen. Heb je de voorkeur voor een volledig Werkgeluk op maat programma? Neem dan contact met ons op via het formulier of mail naar fennande@happyoffice.nl of maartje@happyoffice.nl. We denken graag met je mee!