Teamworkshop Personality Poker

Niemand is hetzelfde en niemand wordt van dezelfde dingen gelukkig. Dat weten we allemaal en toch lijken we dat op ons werk soms te vergeten.

Hoe help je elkaar bij het creëren van meer werkgeluk als je niet weet wat een ander gelukkig maakt? In de eerste plaats door inzicht te krijgen in wie je collega’s zijn en wat bijdraagt aan hun werkgeluk. En dat is precies waar de workout Personality Poker over gaat.

In twee uur leer je elkaar nog beter kennen en ga je in gesprek over wat jou gelukkig maakt op het werk.

Meer weten?

Tijdsduur

2 uur

Aantal deelnemers

8 – ca. 150

Prijs

Op aanvraag

Over de workshop

In deze Teamworkshop Personality Poker leren deelnemers zichzelf en elkaar beter kennen door middel van het ruilen van kaarten. Persoonlijke eigenschappen die energie geven en werkgeluk staan hierbij centraal. Na een aantal ruilrondes en de uitleg van de kaarten gaan deelnemers op basis van hun kaartenset met elkaar in gesprek over werkgeluk. Welke vormen van feedback en waardering passen het beste bij wie? Welke taken en werkzaamheden passen het beste bij wie, hoe kun je van elkaars sterktes leren en hoe werk je het beste samen? Met de workshop personality poker ben je verzekerd van interessante nieuwe inzichten, goede gesprekken en heel veel plezier.

De personality poker starterskit zijn ook verkrijgbaar in onze shop.

Ook online mogelijk!
Voor de online variant maken we gebruik van een online spelbord en Break Out Rooms. Uit de praktijk weten we dat dit spel spelen ook online veel energie en plezier oplevert!
Personality Pokers is ontwikkeld door Stephen Shapiro. Happy Office is de distributeur voor Nederland.
Wil je meer weten? Neem contact met ons op.