Skip to main content

Persbericht – Happy Office neemt samen met organisaties uit België, de UK en Canada het partnernetwerk rond werkgeluk over van Alexander Kjerulf. Woohoo Inc wordt omgedoopt tot Woohoo Unlimited en blijft wereldwijd de expertise, het onderzoek, de opleidingen, de evenementen en de uitwisseling voor professionals rond happiness at work voortzetten.

Na meer dan vijftien jaar heeft de Deense Chief Happiness Officer Alexander Kjerulf besloten de fakkel door te geven aan werkgelukexperts die hij zelf heeft opgeleid. De internationale expertise die hij op het gebied van werkgeluk heeft opgebouwd blijft daarmee bestaan. De organisatie van het partnernetwerk Woohoo Inc komt in handen van een internationale joint venture. Dit samenwerkingsverband, Woohoo Unlimited genaamd, wordt geleid door organisaties uit vier verschillende landen; te weten Happy Office (Nederland), Tryangle (België), Happy Coffee Consulting (UK) en Cloud 9 to 5 (Canada).

Internationaal partnernetwerk

Welzijn, veerkracht en werkgeluk zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Door de recente crisis zijn we wereldwijd verbonden als het gaat om stress en de andere uitdagingen waar organisaties mee te maken hebben en krijgen. Het wereldwijde netwerk van werkgelukprofessionals telt meer dan vijftig actieve partnerbedrijven uit meer dan dertig verschillende landen. Met elkaar brengen we internationale kennis en praktijkvoorbeelden samen. Een van de sterktes van het Woohoo netwerk is de ‘science en evidence based’ aanpak, die we nu nog beter wereldwijd kunnen inzetten. 

Basis in de positieve psychologie

Hoewel strategisch en duurzaam werken aan werkgeluk de laatste jaren is uitgegroeid tot een gefundeerd concept, gebaseerd op de principes van de positieve psychologie, vraagt het ook nog het nodige pionierswerk. Zeker als het gaat om de toepassing ervan in organisaties. Trainers, consultants, CHO’s, HR-professionals (zowel binnen organisaties als zelfstandig opererend) zijn vaak op zoek naar gelijkgestemde professionals om ideeën en uitdagingen te delen. Met het Woohoo partnernetwerk bieden we hier het internationale platform voor.

International Week of Happiness at Work

Ook the International Week of Happiness at Work valt onder de vleugels van Woohoo Unlimited. In Nederland wordt de ‘Week van het Werkgeluk’ dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Het loopt van 21 tot en met 27 september.

Happy Office

Happy Office ondersteunt organisaties en medewerkers in het oplossen van organisatie- en productiviteitsvraagstukken door te werken aan het vergroten van werkgeluk en het creëren van een positieve werkcultuur. Gelukkige en florerende medewerkers presteren immers beter. We bieden workshops, trainingen, advies, (meet)tools en programma’s. Sinds 2017 geven we, als een van de eerste in Nederland, de Opleiding tot Werkgelukdeskundige. Begin 2021 lanceren we ook de Opleiding tot Positive Culture Agent. Ons boek Het Happy Office Manifest, de vier pijlers van een positieve werkcultuur verschijnt half september.

Noot voor de redactie

Meer informatie? Maartje Wolff +31 6 28678544, maartje@happyoffice.nl

Leave a Reply