Skip to main content

Happy Office Partnerprogramma

Partners met een missie

Gelukkig zijn, dat willen we allemaal. Aangezien we het grootste deel van ons wakkere leven doorbrengen op ons werk, is het belangrijk dat ons werk ook bijdraagt aan ons geluk. Als we op ons werk gelukkig zijn, zijn we gezonder, leuker en succesvoller. Daarom is het onze missie om gelukkig, bevlogen en betrokken zijn op je werk normaal te maken. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Daarom werken we actief samen met partners met eenzelfde missie in het Happy Office Partnerprogramma. Wil jij bijdragen aan meer werkgeluk voor je klanten of collega’s en dat doen samen met een ervaren team? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat houdt het partnerprogramma in?

Als partner van Happy Office bouw je samen met ons aan meer werkgeluk voor je klanten of de eigen organisatie. Met in totaal meer dan 30 jaar ervaring als ondernemer, marketeer, (intern) communicatie- en organisatieadviseur, kennen we de valkuilen en do’s & don’ts met betrekking tot organisatieveranderingen, medewerker betrokkenheid en (interne) communicatie. Als partner volg je eerst de opleiding tot werkgelukdeskundige voor een goede basis, daarna zijn er verschillende mogelijkheden.

Ben je ondernemer?

Met het Happy Office Partnership kun je jezelf positioneren, profileren en profiteren van onze naam en ons netwerk. Je mag onze artikelen en verhalen, onder vermelding van de bron, gebruiken op je website. Verder heb je toegang tot onze presentaties, tools en materialen. En jaarlijks organiseren we een netwerkevenement met alle partners. Tools als de Happiness Planner en Feedback cards kun je met 10% korting aanschaffen. Ook krijg je korting op vervolgopleidingen, zoals de module Ondernemerschap in Werkgeluk en de events die we organiseren (of via de site www.InspirationalBites.nl). Heb je hulp nodig bij de vormgeving van je website, boekjes of (workshop) materialen? We hebben een kei van een vormgever die jou kan helpen. Je krijgt 25% korting op haar tarief (60 euro ipv 80/uur ex btw). Wil je graag feedback hebben en regelmatig sparren over je workshops of trainingen? Dan kun je daarvoor met korting uren inplannen. Kies dan voor het extra ‘Even-Sparren-abonnement’.

Wil je in jouw organisatie aan de slag met werkgeluk?

Met het Happy Office Partnership krijg je over langere tijd ondersteuning bij het vergroten van het werkgeluk in jouw team en organisatie. Naast de voordelen van een netwerk van Werkgelukdeskundigen, krijg je korting op onze opleidingen, events (of via www.inspirationalBites.nl)en incompany trainingen. Natuurlijk kunnen we je ook ondersteunen als je zelf de workshop wil geven. Je hebt toegang tot onze presentaties, tools en materialen. En jaarlijks organiseren we een netwerkevenement met alle partners. Tools als de Happiness Planner en Feedback cards kun je met 10% korting aanschaffen. Wil je graag feedback hebben en regelmatig sparren over je workshops of trainingen? Dan kun je daarvoor met korting uren inplannen. Kies dan voor het extra ‘Even-Sparren-abonnement’, waarbij we twee uur per maand telefonisch met je meedenken.

Als partner van Happy Office:
  • maak je onderdeel uit van een netwerk van experts op het gebied van werkgeluk, organisatieculturen, innovatie en creativiteit.
  • bouwen we samen verder aan dit vakgebied;
  • heb je ongelimiteerd toegang tot het gebruik van onze workshop-materialen, presentaties, interactieve games, video’s, best-practices, ideeën, hand-outs, stappenplannen, interviews en boeksamenvattingen (online) en onze uitgebreide databank met wetenschappelijke en populaire artikelen in Evernote;
  • kun je onze tools: Happy Purpose Game, Choose Happiness@Work game, de Happiness Planner, Feedback Cards met korting aanbieden aan jouw klanten of gebruiken binnen je team;
  • profiteer je van de kennis en ervaring van de andere partners op het jaarlijkse event. We delen de nieuwste inzichten, bespreken cases en wisselen ervaringen uit;
  • Met het netwerk delen we een besloten Facebook-groep en een Evernotebook.
Voorwaarden

Het partnerschap wordt voor een jaar of een half jaar afgesloten. Daarna kan je kiezen voor een nieuw partnerabonnement. Wil je meer weten over de kosten? Neem dan even contact met ons op.