Skip to main content

Wij zijn Happy Office

Wij staan voor werkgeluk en het bouwen van een positieve werkcultuur

Happy Office Maartje Wolff roze muur
Happy Office Fennande van der Meulen

Er zijn twee dingen waar wij rotsvast in geloven

Allereerst in de impact die een positieve werkcultuur heeft op mensen en organisaties. In een positieve werkcultuur staat werkgeluk centraal. Een positieve werkcultuur draagt bij aan het welzijn van medewerkers, zorgt voor meer betrokkenheid en betere samenwerking. Daarnaast geloven we dat je zo’n cultuur alleen kunt bouwen door kleine stappen te zetten en te experimenteren. Wanneer mensen, teams en organisaties succesvol willen veranderen, moeten ze eerst hun idee over gestructureerd en planmatig veranderen loslaten.

Er is namelijk iets veel beters: in korte, overzichtelijke stappen aan de slag gaan. Wanneer je op die manier op de drie verschillende niveaus (individu, team en organisatie) bouwt aan een organisatiecultuur, boek je veel meer resultaat. Dat betekent dus ook dat het niet in keer goed hoeft te zijn. Perfect bestaat niet. Probeer niet vooraf alle mogelijke scenario’s uit te denken, maar experimenteer met de nieuwsgierigheid van een kind. Het is een kwestie van gewoon beginnen.

Happy Office

“Samen met jou werken aan een positieve werkcultuur, meer vitaliteit en een florerend team. Dat is wat we het liefste doen.”

In maart 2015 richtten wij, Maartje en Fennande het bedrijf Happy Office op. Uiteindelijk gaat het daarbij vooral ook om dingen doen en de cultuur veranderen. Daarom helpen we leidinggevenden en medewerkers met het veranderen van (organisatie)gedrag en het bouwen van een werkcultuur waarin geluk centraal staat. Dat doen we op veel verschillende manieren, alles met het doel een beweging te creëren en zo werkgeluk in organisaties in binnen- en buitenland op de kaart te zetten.

Programma’s & Workshops

We helpen organisaties om werkgeluk duurzaam te verankeren en vitaliteit op de kaart te zetten. Hiervoor bieden we diverse workshops en programma’s aan waarmee jouw team zowel zowel kort- als langdurig aan slag kan.

Bekijk onze workshops & programma's

Opleiding tot Werkgelukdeskundige

Wil jij zelf een expert worden op het gebied van werkgeluk? We bieden verschillende opleidingen en modules aan in de onze Happy Office Academy. Met behulp van relevante theoretische kennis, best practices en praktische tools leren we jou om werkgeluk in jouw organisatie op de agenda te zetten én levend te houden.

Naar de academy

Woohoo Partnership

Sinds een aantal jaar is Happy Office mede verantwoordelijk voor het Woohoo Partnership. In dit partnerschap bundelen we de krachten met 120+ experts en praktijkmensen in 28 landen en 40+ organisaties en hebben we gezamenlijk meer dan 100.000 mensen getraind op het gebied van werkgeluk.

Het is onze missie organisaties en mensen te helpen floreren en betrokkenheid van medewerkers te vergroten. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Mede dankzij het Woohoo Partnership werken me nauw samen met partners in binnen- en buitenland. Samen met hen organiseren we events, geven we workshops en wisselen we kennis uit.

Week van het werkgeluk

Eind 2017 bedachten we: ‘Hoe mooi zou het zijn als er, naast de Dag van het Geluk ook een Week van het Werkgeluk zou zijn. Inmiddels is de laatste week van september uitgeroepen tot Week van het Werkgeluk en het idee slaat zowel nationaal als internationaal enorm aan.

Inmiddels doen in ca 40 landen mensen mee aan dit initiatief. Gedurende de week organiseren zowel wij als honderden Europese bedrijven verschillende activiteiten die bijdragen aan het werkgeluk van organisaties wereldwijd. Doet jouw organisaties ook mee met de volgende editie? Meld je hieronder aan.

Aanmelden voor de week van het werkgeluk

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over ons, vrijblijvend van gedachten wisselen of kijken wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We doen niets liever dan ook een bijdrage leveren aan jouw werkgeluk.