Skip to main content

Samen met jouw team toewerken naar meer vitaliteit, positiviteit en een inclusieve werkcultuur?

Wil jij werkgeluk duurzaam verankeren in jouw team of afdeling? Of willen jullie vitaliteit echt op de kaart zetten? We kunnen op diverse manieren, zowel kort- als langdurig, aan slag voor een positieve werkcultuur in jouw organisatie.

Dit kunnen wij voor jouw organisatie betekenen

Of je nu op zoek bent naar een kort, maar krachtige workshop of liever langdurig met onze Happy Officers in jouw bedrijf aan de slag gaat. Er is altijd iets wat bij jouw team past.

Workshops & Inspiratiesessies

Samen met je afdeling aan de slag met korte, energieke sessies die leiden tot substantieel meer werkgeluk. Inclusief gebruik continu meettool HappinessLab.

Verdiepende Programma’s

Is jullie organisatiecultuur toe aan verandering en wil je echt aan slag om meer betrokkenheid en een betere samenwerking te creëren? Met onze verdiepende programma’s creëren we draagvlak en werken we toe naar een plan van aanpak om werkgeluk in jouw organisatie centraal te stellen.

Interim Management

Zit jullie organisatie met vraagstukken op het gebied van vitaliteit, inclusiviteit of positieve werkcultuur. Onze Happy Officers staan klaar om hier als interimmer binnen jouw bedrijf duurzaam aan mee te bouwen.

Deze organisaties gingen je voor

“Happy Office weet zowel in hun boek als in haar trainingen op een bevlogen en toch ook nuchtere wijze te inspireren over hoe een positieve werkcultuur en werkgeluk bijdragen aan het succes van een organisatie.”

Carole VeldhuisHR-Manager Independer

“De sessie liep goed, er was veel interactie, leuk gebracht en creatief. Goed dat het team meteen zelf concreet aan de slag kon gaan.”

Bram VOver de Workshop Werkcultuur

“The keynote was really great! You were clear, convincing, impactful, concrete and inspiring.”

Sarah AInternational Fashion Brand

Heb je vragen?

Wil je meer weten over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of wil je overleggen of dit bij jouw team of organisatie past? Al onze programma’s en workshops kunnen op maat worden gemaakt voor jouw organisatie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.