Skip to main content

Gelukkige mensen presteren beter. Hoe mensen in de organisatie zich van dag tot dag voelen bepaalt in grote mate hun betrokkenheid en hun presteren en daarmee het succes van de organisatie. Een organisatiecultuur waarin werkgeluk normaal is, is daarbij essentieel.  Het veranderingsproces naar een cultuur waar werkgeluk normaal is, is voor veel organisaties een uitdaging. Want hoe verander je een cultuur, hoe weet je hoe de mensen zich van dag tot dag voelen. Pas als je dat weet, weet je waar de mogelijkheden tot verandering liggen en hoe je kan bijdragen aan meer werkgeluk. 

Het meten van deze dagelijkse beleving is precies wat Happiness Lab doet. 

Werkgeluk meten met Happiness Lab

Happiness Lab is een next generation platform voor het begrijpen en verbeteren van organisatiecultuur en de dagelijkse beleving van medewerkers. De tool is ontwikkeld in Engeland en wordt daar door veel organisaties ingezet. Happy Office introduceert de tool in Nederland en heeft deze naar het Nederlands vertaald.  Wil je kijken hoe het werkt? Boek hier een demo.

Simpel, intuitief en snel

Gebruikers ontvangen dagelijks een email of notificatie via de app (zowel iOS als android) als om hun werkgeluk aan te geven. Daarbij kunnen ze in een paar woorden opschrijven wat daarop van invloed was. De tool is zowel mobiel als via de desktop bereikbaar. Op elk moment en waar je ook maar bent.

Anoniem, eerlijk en helder

Met de tool kan je je eigen werkgeluk over langere tijd bekijken. Maar Happiness Lab geeft ook de mogelijkheden te zien wat er speelt in je organisatie. De resultaten kunnen per team of afdeling en de hele organisatie worden gerapporteerd. De gegevens zijn anoniem, dus privacy is gegarandeerd.

Meer inzicht met verdiepingsvragen

De pulse vragen geven de mogelijkheid om extra vragen te stellen aan de medewerkers. Dat kan je heel flexibel instellen, bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks. De vragen kies je zelf, zo krijg je meer inzicht in wat er speelt in de organisatie en waar je op bij wil sturen.

Leave a Reply