Skip to main content

Een expert worden op het gebied van werkgeluk en organisatiecultuur?

Wil jij een opleiding positieve cultuur of werkgelukdeskundige? Sinds 2017 geven wij, als een van de eersten in Nederland, de opleiding tot werkgelukdeskundige, gegeven door experts uit het veld. Daarnaast hebben we een opleiding tot Positieve Culture Agent, waarin je leert hoe je cultuur onderzoekt en vormt tot een positieve cultuur waarin mensen centraal staan. Met behulp van relevante theoretische kennis, best practicus en praktische tools leren we jou om werkgeluk in jouw organisatie op de agenda te zetten én levend te houden.

Onze opleidingen

Word een expert met de opleiding tot werkgelukdeskundige of Positieve cultuur

Opleiding tot werkgelukdeskundige

Wil je als manager of (HR-) professional of medewerker meer werkgeluk creëren in jouw team of organisatie? Met de online Opleiding tot Werkgelukdeskundige beschik je over alle relevante kennis en tools.

Opleiding tot Positive Culture Agent

In de opleiding tot Positive Culture Agent leer je je cultuur te begrijpen, te herkennen wat er veranderd moet worden en hoe je dat kan aanpakken.

Woohoo CHO Academy

Een intensieve training over Happiness at Work van de Deense expert Alexander Kjerulf van Woohoo Inc, nu door Happy Office ism internationale partners, online beschikbaar. We delen al zijn kennis en ervaring over gelukkige bedrijven met jou.

Andere deelnemers over onze opleidingen

"Wat een fantastische ervaring zeg. Ik ben zo ontzettend blij dat ik mee heb gedaan aan deze opleiding tot werkgelukdeskundige. Jullie zijn zo positief en enthousiast en zijn allebei heel strak en ervaren."

"Lang geleden dat ik mij zo op mijn gemak heb gevoeld tijdens een opleiding/training. Dit is echt een verdienste van Maartje en Fennande. Ze zijn kundig en spelen goed in op de behoefte van de groep."

"Veel van de opdrachten van de opleiding werkgelukdeskundige waren best uitdagend en dat waardeerde de groep heel erg, omdat we echt moesten gaan nadenken. Daarnaast vond ik alles goed gecombineerd: site visits, theorie, praktische voorbeelden, sparren en brainstormen, activiteiten en lol."

"Deze opleiding tot Werkgelukdeskundige is praktisch, snel toepasbaar, heel erg leuk, inspirerend, professioneel, meer dan goed! Mede door de bevlogen trainers, mede cursisten en toffe locaties!"

Na eerst de Happy Office opleiding tot Werkgelukdeskundige gevolgd te hebben, heb ik nu de Positive Culture Agent afgerond. Onder de enthousiaste begeleiding van Maartje en Fennande weer mooie handvatten gekregen hoe ik aan de slag kan gaan met de ontwikkeling van een positieve werkcultuur, die zorgt voor werkgeluk en resultaat. Een gedegen aanpak die je stap voor stap meeneemt op deze reis met veel inspirerende voorbeelden uit de praktijk met werkbezoeken aan best practices met een bewezen positieve werkcultuur. Een aanrader!

Heb je vragen?

Heb je vragen over onze opleiding tot werkgelukdeskundige of Positieve culture Agent, onze workshops of programma’s? Of wil je overleggen of dit bij jouw team of organisatie past? Alle workshops kunnen aangepast worden naar jullie behoefte en de opleidingen kunnen ook in-company gegeven worden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.