Skip to main content

Lunch & Learn werkgeluk

Iedere week een inspirerende, interactieve en energieke lunch & learn sessie over werkgeluk tijdens lunchtijd! In 6 – 10 weken behandelen we in snelle online sessies van een uur één belangrijk onderwerp dat bijdraagt aan het vergroten van het werkgeluk in jullie team of op jullie afdeling. Om samen aan de slag te gaan als team óf om een snelle start te maken met je ambassadeursteam.

Lunch and learn

De onderwerpen die aan de orde komen zijn: 

Week 1: wat is werkgeluk eigenlijk? (definities & theorie)

Week 2: betekenisgeving: waarom is dat zo belangrijk en wat kunnen we eraan doen?

Week 3: verbinding: goede relaties zijn als smeerolie; alles loopt soepeler en sneller. Hoe zit dat bij jullie en wat kan je doen om te verbeteren?

Week 4: voortgang boeken in zinvol werk is de sterkste motivator die er is, blijkt uit onderzoek. Wat motiveert jullie? En hoe hou je motivatie hoog?

Week 5: positiviteit: plezier hebben, je goed en vitaal voelen dragen bij aan je presteren. En tegelijk gaat het niet om de hele dag heppie-de-peppie te zijn. Wat dan wel?

Week 6: hoe werkt het bij jullie? Maken van een concreet actieplan

 

Andere onderwerpen zijn (bij de 10-weekse)

  • eigenaarschap vergroten in je team; hoe dan?
  • de rol van emoties en hormonen, hoe zet je emoties in om optimaal te presteren?
  • effectief je gedrag veranderen: hoe kan het wel?
  • bouw een positieve cultuur in je team, begin vandaag.

Wil je overleg of dit past bij jullie situatie en wensen? Een aangepast programma? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op voor overleg, planning en prijzen.