Skip to main content

Werkgeluk Lezingen en Workshops

Naast onze workshops en trainingen, bieden we organisaties ook inspiratie door middel van lezingen of Keynotes over werkgeluk. We helpen jou graag om van werkgeluk de normaalste zaak van de wereld te maken. Bekijk hier over welke onderwerpen we graag bij jou komen spreken.

Wil je liever direct concreet met je team aan de slag? Neem dan een kijkje bij een van onze teamworkshops.

Naar de workshops
mindset en gedragsverandering
Keynote - online of op locatie

Keynote 'De 4 pijlers van werkgeluk'

Er bestaat geen one size fits all-aanpak bij het creëren van werkgeluk, maar toch zijn er veel overeenkomsten als het erom gaat waar mensen gelukkig van worden op het werk. Wanneer wij
deelnemers vragen naar hun beste werkervaring en hen daarover met elkaar in gesprek laten gaan, zien we bepaalde elementen steeds terugkeren. Deze elementen hebben we samengevat in vier pijlers die nauw met elkaar samenhangen: purpose, people, progress en positivity. We laten je graag ontdekken hoe deze vier pijlers binnen jouw organisatie kunnen bijdragen aan meer werkgeluk.

Meer informatie
Werkgeluk pijlers
Lezing werkgeluk
[/vc_row_inner]
Keynote - online of op locatie

Keynote 'Fixed en Growth Mindset'

Een growth mindset is de basis voor het aanleren van nieuwe dingen en het veranderen van gedrag. In deze keynote duiken we in op het verschil tussen een fixed en growht mindset en leren we je welke eigenschappen helpen bij het ontwikkelen van je growth mindset.

Meer informatie
[/vc_row_inner]
Keynote - online of op locatie

Keynote 'Bouwen aan een positieve werkcultuur'

NTB

Meer informatie
goede vragen stellen