Skip to main content

Programma: Leading with Happiness – voor Management Teams

Programma Leading with Happiness voor Management Teams

 

Leading with happiness, zijn jullie als leiderschapsteam klaar om werkgeluk te faciliteren in jullie organisatie? In een vijftal sessies gaat jouw team, aan de hand van wetenschap en de praktijk, voorbeelden voor andere organisaties en oefeningen aan de slag met het faciliteren en creëren van werkgeluk en een positieve werkcultuur in jouw organisatie. Met als resultaat heldere uitgangspunten en een praktisch uitvoerbaar plan, dat leidt tot effectieve gedragsverandering en cultuurverandering. Speciaal voor leiderschapsteams in kleine en middelgrote organisaties.

  • Sessie 1: Wat is werkgeluk, de rol van persoonlijk leiderschap
  • Sessie 2: De rol van MT en leidinggevenden als het gaat over werkgeluk en positieve cultuur
  • Sessie 3: Hoe kun je met een team werken aan meer werkgeluk? Effectieve gedragsverandering doe je zo!
  • Sessie 4: Cultuur is de verantwoordelijkheid van de top. Maar hoe bouw je een positieve cultuur?
  • Sessie 5: Hoe breng je het geleerde in de praktijk? Heldere uitgangspunten en een praktisch uitvoerbaar plan, dat leidt tot effectieve gedragsverandering en cultuurverandering.

Aan de hand van wetenschap, filmpjes, voorbeelden en oefeningen gaan jullie aan de slag, in sessies van 1,5 uur. Jouw MT is klaar om werkgeluk in de organisatie tot leven te brengen en een positieve werk cultuur te creëren, een organisatie waar iedereen graag wil werken!

Meer weten?

Praktische info programma:

Prijs: Totaalprijs € 8.250,- (exclusief BTW en reiskosten). Dit bedrag is inclusief voorbereidings- en afstemmingsuren, rapportage, materialen, 2 trainers en materiaalkosten.

Aantal deelnemers: Voor teams van 5 tot maximaal 20 personen