Recruiter Joanne gelooft dat je als organisatie alleen kunt floreren wanneer je de mensen aantrekt die echt bij je passen; A-spelers noemt ze dat.


Daarvoor biedt ze geen torenhoge salarissen, schetst ze geen absurde verwachtingen en neemt ze iemand niet aan als er ergens een twijfel is. Toch lukt het haar nog steeds om de juiste mensen te werven in de toch wel lastige ICT-arbeidsmarkt.


Wat doet Joanne dan wel om de juiste mensen te vinden en die te binden?


  • Ze zet in op werkgeluk en een positieve werkcultuur.

Joanne volgde bij ons de opleiding tot Werkgelukdeskundige en daarna die van Positive Culture Agent. Ze is zo’n modeldeelnemer die alles wat ze leert meteen toepast. Daarom is het ook zo leuk om nu weer van haar te leren. 

Schrijf je in en ontvang het interview met Joanne

Your information is safe with us
Maartje en Fennande Happy Office

Wij zijn Maartje en Fennande


In 2015 richtten wij Happy Office op. Sindsdien hebben we al honderden organisaties helpen bouwen aan meer werkgeluk en een positieve werkcultuur en al duizenden mensen getraind om zélf aan de slag te gaan.


Wij geloven rotsvast dat werkgeluk ontstaat door experimenteren  en kleine, overzichtelijke stappen zetten. Dat betekent dus ook dat het niet in keer goed hoeft te zijn. Perfect bestaat niet. Het is een kwestie van gewoon beginnen en met veel nieuwsgierigheid experimenteren. Met de juiste kennis en tools uiteraard. 


Meer over ons