Skip to main content

Er is geen geheim recept voor meer werkgeluk. Wat in de ene organisatie supergoed past, werkt in de andere totaal niet. En datgene wat het ene team heel gelukkig maakt, kan een ander team heel ongelukkig maken. Werken aan werkgeluk is experimenteren en kijken wat past. En daarvoor is het leuk om van de ervaringen van anderen te leren. En precies daarom nodigen we je uit om op vrijdag 24 januari 2020 met ons mee te gaan op Inspiratiereis. 

Ochtend: 9:30 uur Parktheater Eindhoven

De dag begint om 9.30 bij het Parktheater Eindhoven. We ontbijten met zijn allen terwijl Marjon Ouwens-Reus, Virusverspreider van Geluk, vertelt over hoe ze bij het Parktheater begonnen zijn met werkgeluk en wat hun next steps zijn. Het Parktheater Eindhoven heeft een duidelijke visie op de rol die ze vervullen in de stad. Het theater wil mensen verrassen, verwarren, verstillen en verwonderen en meer zijn dan een aanbieder van voorstellingen en een gebouw in de stad. Ze zien het als hun taak om een leidende rol te vervullen in de ‘Raakbare Samenleving’: een inspirerende, inclusieve, delende en helende samenleving. Hoe ze dat doen en wat dat betekent voor de organisatie, hoor je op 24 januari van Marjon.

Middag: 12:00 uur WD-40-Eindhoven

Rond 12.00 uur vertrekken we richting Venlo waar we lunchen en WD-40 bezoeken. WD-40 beschrijft zichzelf als een wereldwijde stam. De organisatie heeft een mooi ontstaansverhaal en is erop gericht om positieve herinneringen te creëren in elke interactie met iets of iemand. Dat zie je terug in de organisatiecultuur. Jeroen de Voogd, General Manager Benelux, vertelt er graag over. Rond 16.30 ronden we hier af.

Kosten en inschrijven

Natuurlijk is er gedurende de dag ook tijd om met elkaar te sparren en het geleerde te vertalen naar de eigen praktijk. Kosten voor deze inspiratiereis van Happy Office: 199,- inclusief catering, exclusief BTW en vervoer. Onze (aankomend) werkgelukdeskundigen betalen 139,- ipv 199,- Wil je mee? Stuur dan een mailtje naar: maartje@happyoffice.nl

Let op: Het aantal plaatsen is beperkt en met minder dan 15 aanmeldingen kan de reis niet doorgaan. Dus laat ons zo snel mogelijk weten of je meegaat.

Leave a Reply