Skip to main content

Natuurlijk gaat er niets boven in een ruimte bij elkaar zijn om elkaar beter te leren kennen, plezier te maken en een biertje te drinken na het actieve deel van het teamuitje. Daar kan geen enkel digitaal uitje tegenop, laten we eerlijk zijn. En tegelijk is het zo dat de situatie gewoon even niet anders is, ook teamuitjes en teammeetings zijn virtueel gegaan. En het leuke daarvan is, is dat er ook wel hele nieuwe vormen en mogelijkheden ontstaan. Vreemde nieuwe situatie, nieuwe kansen. Zo hebben wij, in samenwerking met de bedenker van het spel Personality Poker, Stephen Shapiro, dit spel geheel online gebracht. En met succes!

 

Personality Poker is een spel waarbij je jezelf én je teamgenoten beter leert kennen. Welke eigenschappen passen het beste bij jou op een goede dag? Waar zien we dat dan aan? En hoe kunnen we elkaar de feedback geven die het beste past bij deze eigenschappen? Welk compliment heeft eigenlijk het meeste impact op de ontvanger? (spoiler alert; meestal is dat niet het compliment dat jij van nature geeft ;-)).

 

In deze online sessie van 1,5 uur ga je met je team op een speelse manier hiermee aan de slag. Een ijsbreker voor een online teamdag, om je strategiesessie mee op te vrolijken, je teammeeting gewoon leuker en interactiever te maken. Wil jij dit ervaren? Neem dan even contact met ons op (mail naar fennande@happyoffice.nl)

 

Wat eerdere deelnemers aan een sessie Personality Poker met Happy Office hebben gezegd:

“Wat een inspirerende sessie afgelopen dinsdag. We hebben heel veel positieve verhalen en feedback teruggekregen van het team. Het was de perfecte (inhoudelijke) afsluiter van de dag.”

“Dank jullie wel voor de superleuke sessie met Personality Poker. We gaan zeker verder met de inzichten. En we hebben ook gewoon veel lol gehad!”

“Leuk om aan de hand van de kaarten te praten over je persoonlijkheid. En te oefenen met feedback. Ik moet nog wel een beetje oefenen ;-).”

Leave a Reply