Skip to main content

We hebben het boek Het Happy Office Manifest, de vier pijlers van een positieve werkcultuur geschreven. Inmiddels staat de inhoud op papier en zijn we bezig met de vormgeving. In september komt het uit bij Business Contact. En hier kun je hem vast bestellen!

De vier pijlers van een positieve werkcultuur

We brengen gedurende ons hele leven gemiddeld zo’n 85.000 uur, door op ons werk. Dat is meer dan dertig procent van ons leven. Toch is voor veel mensen gelukkig zijn op het werk geen vanzelfsprekendheid. Jammer, want werkgeluk maakt ons gezonder, leuker, succesvoller, productiever, innovatiever en creatiever. Tijd dus om werkgeluk wereldwijd op de agenda te zetten. En nee, dat gaat niet over ballenbakken, slingers en gemaakt blij zijn. Werkgeluk gaat over het hebben van een baan waarin we betekenis, voldoening, verbinding en plezier ervaren. Waarin we ons veilig voelen, goed samenwerken en resultaten behalen die ertoe doen.

Het Happy Office Manifest

Met het Happy Office Manifest creëer je stap voor stap een positieve werkcultuur, gebaseerd op een stevig wetenschappelijk kader. De auteurs wisselen de theorie af met voorbeelden uit hun eigen praktijk, succesverhalen, oefeningen en  tips. Dat maakt het onderwerp lekker concreet en biedt denkers en doeners het nodige om aan de slag te gaan met het bouwen aan meer werkgeluk in hun organisatie. Bestel hem hier.

Join the discussion 2 Comments

  • Harry Jansen says:

    Een geweldig boek voor iedere manager, die de mensen die hij moet “aansturen” (een totaal verkeerde term in dit verband), op een gelukkige en relaxte manier aan het werk wil zien. Organisaties kunnen hier echt hun voordeel mee doen, niet alleen in sociaal, maar ook in economisch opzicht. De auteurs wens ik veel succes in hun uitstekende werk.

Leave a Reply