Skip to main content

Er zijn twee dingen waar wij rotsvast in geloven. Allereerst in een positieve werkcultuur, oftewel een cultuur waarin werkgeluk centraal staat. Dat draagt bij aan het welzijn van medewerkers en het succes van organisaties. Daarnaast geloven we dat je zo’n cultuur alleen kunt bouwen door kleine stappen te zetten en te experimenteren. Hierover schreven we een boek: Het Happy Office Manifest, de vier pijlers van een positieve werkcultuur. In september 2020 kwam het uit en begin 2021 werd het genomineerd voor Managementboek van het Jaar.

Omdat het onderwerp ook in het buitenland relevant bleek, hebben we, in samenwerking met het Business Agility Institute de Engelstalige versie op de markt gebracht. Al met al was het vertalen nog een  behoorlijke klus, maar met hulp van onze dierbare vriendin en collega Sarah Metcalfe is het gelukt. Iets meer dan twee jaar later is Het Happy Office Manifest beschikbaar in het Engels. De uitgave is te verkrijgen via Amazon.com en via de website. 

Wat anderen zeiden:

“Succesvolle organisaties besteden steeds meer aandacht aan zowel cultuur als werkgeluk. Wil je daarmee aan de slag binnen jouw organisatie? Dan moet je Maartje Wolff en Fennande van der Meulen zijn! Deze twee toppers combineren ruime ervaring, een nuchtere blik en flinke dosis humor zodat cultuurveranderingen op een succesvolle en duurzame wijze vorm krijgen. Eindelijk hebben zij hun ideeën, inzichten en ervaringen opgeschreven in dit boek. Direct kopen en mee aan de slag gaan. Of zoals zij dit zelf zo mooi zeggen: “Run the experiment!” Go, go, go…De inspiratie knettert van de pagina’s. Praktisch, inspirerend en direct toepasbaar. Een absolute aanrader!” Onno Hamburger – Opleider bij de Gelukkig werken Academy

“Maartje Wolff en Fennande van der Meulen geven in dit boek aan hoe je werkgeluk in een organisatie in beweging kunt krijgen. Dat doen ze vanuit verschillende invalshoeken, van cultuur tot verandermanagement, van kernwaarden tot zingeving. Heel mooi is dat ze bij elk thema voorbeelden geven van organisaties die de beweging op dat gebied al hebben gemaakt. Dat maakt dit boek tot een heerlijk praktisch boek vol leerzame verhalen.” Arie Pieter Veldhoen – Aanvoerder en Coach Werkgeluk bij De MonitorGroep

Reviews van ons Engelstalige boek vind je hier.

Het Nederlandse Happy Office Manifest is natuurlijk ook nog beschikbaar, via onze shop en natuurlijk ook via de boekhandel, managementboek.nl en bol.com.

 

Leave a Reply