Skip to main content

Employer branding meets employee experience op 12 juni 2018 tijdens het Happy Employee Fest, georganiseerd door HR Academy. Als Happy Office geven we daar twee workshops. En tijdens de break, spelen we, met iedereen die daar zin in heeft, het Choose Happiness@Work spel.

In onze eerste sessie gaan we in op wat werkgeluk inhoudt en geven we praktische tips over wat je als team en als organisatie kunt doen om werkgeluk te vergroten. In onze tweede sessie hebben we het over het belang van betekenisvol werk in relatie tot werkgeluk en hoe een heldere en inspirerende purpose daaraan kan bijdragen. Daarbij spelen we het spel The Purpose Journey, zodat deelnemers kennis kunnen maken met deze methode en inzicht krijgen hoe ze dit kunnen toepassen in de eigen organisatie. Beide sessies zijn in ieder geval heel interactief met veel ruimte voor best practices en om te oefenen.

Festival bij Green Village 

Het Happy Employee Fest vindt plaats bij Green Village in Nieuwegein en heeft de opzet van een festival. De hele dag zijn er, naast onze workshops, ook allerlei andere interactieve sessies waarin deelnemers worden bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van employer branding en de employee experience. Tussendoor is er tijd om te netwerken en kennis uit te wisselen. En misschien wel het allerleukste is: niets moet, (bijna) alles mag! Wij hebben er in ieder geval veel zin. Kom je ook?

 

 

Leave a Reply