Skip to main content
Event

Happiness@work: We gaan naar India

By februari 3, 2017mei 30th, 2017No Comments

De aandacht voor werkgeluk groeit. Niet alleen in Nederland en Europa, maar ook in de rest van de wereld. In het kader van Agile Mindset staat Happiness@work ook op het programma van de Agile India conferentie, van 5 tot 12 maart in Bangalore. Als Happy Office zijn we gevraagd om hier twee workshops te geven: the Power of Purpose en Play the Choose Happiness@work game.

http://2017.agileindia.org/#program

The power of purpose

Een heldere purpose is essentieel voor meer werkgeluk. In een anderhalf uur durende workshop gaan we in op wat een ‘clear purpose’ betekent en wat de sleutelelementen zijn van een duurzaam en betekenisvol doel. Ook leren de deelnemers hoe ze in vier stappen (vragen stellen, storytelling, delen & verbinden, creëren & bouwen) komen tot de purpose van de eigen organisatie.

Play ‘Choose Happiness@work’ game

Aan de hand van meer dan vijftig stellingen en meer dan honderd oplossingskaarten gaan spelers met elkaar in gesprek over werkgeluk. Net als bij ieder ander spel is het doel om zoveel mogelijk punten te halen, maar tegelijkertijd leren de deelnemers ook van alles over werkgeluk en betrokkenheid. Op een leuke, luchtige en praktische manier krijgen ze nieuwe inzichten, ideeën en tools om zelf gelukkiger te werken.