Skip to main content

Thuiswerken in Coronatijd brengt veel uitdagingen en onzekerheid met zich mee. Hoe lang gaat het nog duren? Hoe gaan we onze productiviteit op peil houden?  Hoe houden we contact met onze collega’s, en vooral: hoe hou je als leidinggevende zicht op hoe het echt met je teamleden gaat in deze uitdagende situatie?

 

HappinessLab helpt

HappinessLab is een tool waarin medewerkers dagelijks, via een app of online, aan kunnen geven hoe ze zich voelen. Heel eenvoudig, in een paar seconden en 100% anoniem. Op de ‘Happiness Wall’ kunnen medewerkers een toelichting geven op hun score. HappinessLab biedt daarbij relevante vragen uit de positieve psychologie aan, om te helpen een gesprek op gang te brengen. Als leidinggevende heb je daarmee direct inzicht in het welzijn van de medewerkers. HappinessLab is daarmee een waardevolle aanvulling op de ’normale’ communicatie.

 

Resultaten van de afgelopen weken

Als we kijken naar de resultaten van de afgelopen paar weken bij verschillende bedrijven die Happiness Lab gebruiken, zien we daar grote veranderingen. De scores zijn fors gedaald, maar we zien ook dat er veel gedeeld wordt over hoe men zich voelt, waar angsten en uitdagingen zitten, én we zien ook dat mensen elkaar veel steun geven. Omdat HappinessLab zijn steentje bij wil dragen kan je de komende weken (verlengd tot 1 juli) gratis gebruik maken van de twee belangrijkste features: de daily check-in en de Happiness Wall.

 

Voor wie?

HappinessLab is bedoeld om in te zetten binnen organisaties en het meest effectief bij organisaties vanaf 25 medewerkers. Je meldt je dus aan met je hele organisatie. De tool werkt in deze vorm alleen in het Engels. Enneh… gratis? Ja gratis. Na 6 weken nemen we contact met je op om te vragen hoe het bevalt. Aan het einde van de periode bespreken we ook graag met je hoe het is gegaan en welke waarde het gebruik van de tool heeft gehad. Op dat moment mag je zelf beslissen of je daar een financiële vergoeding aan wil koppelen.

Wil je meer weten of een demo? Mail ons even, dan nemen we contact met je op.

 

 

Leave a Reply