Skip to main content

Op 27 augustus organiseren we samen met Rever Interieurprojecten een gratis webinar over de toekomst van werk. Hoe draagt het kantoor als clubhuis bij aan een positieve werkcultuur? Door technologie, maatschappelijke omstandigheden, nieuwe wensen en eisen. Soms zelfs heel plotseling, zoals begin dit jaar toen het Coronavirus uitbrak. Van de ene op de andere dag stond de wereld op zijn kop en werkten veel van ons ineens thuis.

Inmiddels zijn organisaties bezig met het herinrichten van kantoren, het nemen van maatregelen en het maken van beleid om veilig te werken, terwijl er tegelijkertijd ook nog veel wordt thuisgewerkt en we ook rekening houden met een tweede Coronagolf. Wat betekent dit voor bedrijven? Hoe kunnen we hier het beste mee omgaan? Hoe gaat werken er in de toekomst uitzien? En wat wordt de rol van het kantoor? Hoe blijf je bouwen aan een positieve werkcultuur? Daarover gaan we het hebben in dit webinar.

Gratis webinar over de Toekomst van Werk

Tijdens dit webinar gaan we in op:

  • Wat we tot nu toe hebben geleerd van de Coronacrisis
  • Wat we in de toekomst kunnen met de lessons learned
  • Welke rol het kantoor kan spelen in de toekomst
  • Hoe dat bijdraagt aan een positieve werkcultuur
Praktische details

Datum: donderdag 27 augustus 2020

Tijdstip: 16.00 – 17.00 uur
Voor wie: Managers, Facility managers, HR-professionals en iedereen die zich bezighoudt met de werkomgeving en het bouwen en stimuleren van een positieve werkcultuur.
Meld je hier aan voor dit gratis webinar. Je ontvangt kort voor het webinar een mail met de Zoom-link.
Masterclass Werkgeluk en Werkomgeving
Het kantoor als clubhuis sluit mooi aan bij onze pijlers van een positieve werkcultuur. Daarom geven we op 24 september 2020, tijdens de Week van het Werkgeluk samen een masterclass over Werkgeluk en Werkomgeving. Tijdens deze masterclass gaan we in op de actuele situatie, wat werkgeluk is, wat het verschil is tussen werkgeluk en werktevredenheid, hoe je bijdraagt aan een positieve werkcultuur en welke rol de werkomgeving (het clubhuis) speelt. Je maakt een plan voor je eigen organisatie. We organiseren deze dag in het Clubhuis van Rever, zodat je ook kunt zien, horen, ruiken en ervaren hoe dit in de praktijk werkt.

Wil je meer weten over de masterclass? Stuur dan even een berichtje maartje@happyoffice.nl of schrijf je via de site van Rever  in.

Leave a Reply