Skip to main content
Werkgeluk is fluitend naar je werk gaan en fluitend weer naar huis. Wil je samen met je collega’s aan de slag met een positieve werkcultuur, maar weet je niet goed hoe? Begin gewoon ergens en neem kleine stappen, bijvoorbeeld met de gratis Werkgeluk Kalender 2022 – Kwartaal1. Met elkaar resultaten vieren en voldoening ervaren is belangrijk voor ons werkgeluk en een positieve werkcultuur. Sta vaker stil bij bijzondere momenten. Bijzondere momenten van de organisatie, van je team maar ook van je individuele collega’s. Op de gratis Werkgeluk Kalender 2022 – Kwartaal1 kun je zien bij welke momenten je kunt aanhaken.
Oefeningen
Ook zijn er verschillende oefeningen en kleine dingen die je kunt doen, die bijdragen. Om iedereen die dat wil alvast op weg te helpen, hebben we een kalender gemaakt met een aantal oefeningen en bijzondere dagen, oftewel leuke aanhaakmomenten om samen iets te vieren. De kalender bestaat uit vier delen, voor ieder kwartaal een. Wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvang je aan het eind van ieder kwartaal het volgende deel. Download hier gratis kwartaal 1 voor meer werkplezier.

Join the discussion One Comment

  • Simone says:

    Hoi Happy Office,

    Kan ik me inschrijven voor jullie nieuwsbrief? En is de werkgeluk kalender kwartaal 2 2022 al beschikbaar? Ik ben super benieuwd!

Leave a Reply