Skip to main content
Webinar van 25 mrt 12 uur is ivm een technische storing verplaatst naar 26 maart 12 uur. #keeplearning 😉
En dan is van de een op de andere dag alles anders. Dachten we om te kunnen gaan met een voortdurend veranderende, onzekere en complexe wereld, blijken de uitdagingen nog veel groter. Ineens is ons toekomstplaatje blanco, ons stressniveau gestegen tot nieuwe onbekende hoogtes en wordt onze veerkracht op de proef gesteld. Wat zijn goede gewoontes om je veerkracht te vergoten?
Ook ons (werk) geluk was de afgelopen dagen ver te zoeken, maar inmiddels zien we ook weer allerlei lichtpuntjes. Mensen die voor elkaar zorgen, humor, verbondenheid, nieuwe mogelijkheden, kansen. Het sluit allemaal mooi aan bij wat we weten over het creëren en vergroten van  werkgeluk. En dat helpt bij het omgaan met stress en het vergoten van onze veerkracht. Dat willen we graag delen. 
Gewoontes voor meer veerkracht
Wat zijn ook al weer de pijlers van werkgeluk, purpose, people, progress en positivity? Hoe helpen ze bij het beter omgaan met stress? En welke gewoontes kun je creëren voor meer veerkracht en positiviteit. Tijdens het webinar van woensdag 26 maart om 12.00 uur en de herhaling op donderdagavond 26 maart 20.00 uur, delen we onze kennis en tips; en die van deelnemers.
Wil je ook meer weten over hoe gewoontes je veerkracht kunnen vergroten? Meld je dan hier aan.

Leave a Reply