Skip to main content

Fijne feestdagen! Het jaar 2022 loopt op zijn einde. Tijd voor ons om even stil te staan bij die afgelopen twaalf maanden. We zouden het bijna vergeten, maar het jaar begon met het laatste staartje coronamaatregelen. Inmiddels zijn we beland in een andere crisis en is het in de wereld behoorlijk onrustig. Ook prive was het zo nu en dan best een uitdagend jaar met het aanbreken van een nieuwe fase waarin de kinderen het huis uitgaan.

Leerzaam jaar

Het was hoe dan ook een leerzaam jaar, ook zakelijk gezien. We hebben ons verder verdiept in vitaliteit, diversiteit en inclusie. We zien namelijk dat dat relevante onderwerpen zijn als het gaat om het bouwen van een positieve werkcultuur. En dat geleerde geven we door: in de opdrachten die we het afgelopen jaar hebben gedaan en in onze opleidingen en trainingen. Ook dit jaar zijn er weer 12 nieuwe Positive Culture Agents opgeleid.

Internationale hoogtepunten

Ook internationaal hadden we dit jaar een aantal hoogtepunten. We hebben mooie dingen gedaan in samenwerking met ons Woohoo Partnernetwork. Met als allergrootste hoogtepunt;-) de partnerconferentie en de eerste in person Woohoo Academy sinds de corona crisis. Het is een heerlijk gevoel om verbonden te zijn met zoveel mensen die zich inzetten om van gelukkige werkplekken de norm te maken in plaats van de uitzondering. We zijn ook benieuwd wat 2023 wat dat betreft voor ons allemaal in petto heeft!

Happy Office Manifesto

Andere hoogtepunten waren zeker ook het gastredacteurschap voor Emergence, de 5e editie van The International Week of Happiness at Work (Week van het Werkgeluk) en de summit. En natuurlijk  op de valreep de verschijning van ons boek Het Happy Office Manifest in het Engels.

Fijne Feestdagen

En nu is het tijd om uit te rusten. Van 23 december tot en met 8 januari nemen we de tijd om na te denken over de plannen voor 2023 en te genieten van (terugkerende) kinderen, familie, vrienden en gezelligheid. Voor iedereen fijne feestdagen en een mooi begin van 2023.

Leave a Reply