Skip to main content

Hoi!

Mijn naam is Elise den Admirant en ik werk samen met Happy Office om werkgeluk de normaalste zaak van de wereld te maken.

Mijn grootste passie is om mensen te ondersteunen in hun zoektocht naar geluk, wat ik doe via 1-1 coaching binnen mijn eigen praktijk en op organisatieniveau bij Happy Office. Het thema werkgeluk vind ik belangrijk omdat ik geloof dat het leven te kort is om werk te doen waar je ongelukkig van wordt. Ik vind dat je een situatie op je werk mag creëren waarbij je bakken met energie krijgt, verbinding ervaart met je collega’s en fluitend naar huis gaat.

Elise den Admirant

 Ik heb een diverse achtergrond in communicatie, marketing, strategische consulting en persoonlijke coaching. Voor Happy Office geef ik trainingen rondom werkgeluk voor teams en organisaties, ontwikkel ik workshops, werk ik mee aan de marketing communicatie en business development en help ik om werkgeluk onder zoveel mogelijk mensen en bedrijven te verspreiden. Mijn doel is om mezelf tot de grootste werkgeluk-goeroe te ontwikkelen (aim for the stars right?) en om mijn kennis met een zo’n groot mogelijk netwerk te kunnen delen.

Ik geloof heilig in humor, ben eindeloos nieuwsgierig over hoe alles werkt in de wereld en ik vind het heerlijk om met mensen te sparren over belemmeringen en persoonlijke ontwikkeling. Ik neem het leven graag met een flinke korrel zout (en een goed glas wijn) en houd van een down-to-earth aanpak.

Werkgeluk is geen zweverig thema maar is juist via allerlei praktische tools toegankelijk en toepasbaar voor iedereen.

Ben je benieuwd naar hoe Happy Office jouw werkgeluk kan boosten of hoe we jouw organisatie kunnen omtoveren tot een ‘gelukkige organisatie’? Mail dan naar elise@happyoffice.nl en dan zie ik je bij de koffie! 🙂

Tot daar!

Elise

Leave a Reply