Skip to main content

De opleiding tot Werkgelukdeskundige hebben we inmiddels al 10 keer gegeven. Dat betekent dat er al meer dan 100 Happy Office Werkgelukdeskundigen rondlopen in Nederland. Zij hebben de  inzichten, tools, stappenplannen meegenomen naar hun eigen organisatie en zijn daarmee aan de slag gegaan. Op Springest krijgt de opleiding een 8.9. Graag delen we een paar van de onafhankelijke ervaringen.

 

“Dit is een praktische opleiding over werkgeluk waarmee je echt direct aan de slag kunt. Daarnaast krijg je voldoende tips over literatuur zodat je zelf ook nog de verdieping kunt zoeken. De groep had een fijne sfeer en er is veel interactie. Dus zeker niet alleen zenden. En je doet meteen leuke werkvormideeen op om zelf ook toe te kunnen passen!

Wat ik heel leuk vond als extra is dat de training op verschillende locaties plaatsvond van bedrijven die zelf werkgeluk hoog in het vaandel hebben staan. ”


 

“Fennande en Maartje weten vanaf het begin een hele goede sfeer neer te zetten en veel veiligheid te creëren. De opzet van de opleiding is goed met veel afwisselingen, interactiviteit en kennis- en ervaringen delen.

Met ongeveer 3 weken tussen de opleidingsdagen heb je voldoende gelegenheid om je eigen werkgeluk en het werkgeluk in jouw omgeving te observeren en hierover na te denken.

De opleiding behandelt het werkgeluk op 3 niveau’s (jouw eigen werkgeluk, werkgeluk binnen teams en werkgeluk binnen organisaties. Ook het meekijken bij andere bedrijven, welke werkgeluk hoog op het prioriteitenlijstje hebben staan, is erg inspirerend.

Echt een aanrader!”


 

“Deze opleiding heeft alles! Goede theoretische onderbouwing, praktische handvatten om direct aan de slag te gaan. Iedere dag van de opleiding kom je in een inspiratievolle omgeving terecht. Veelal bij organisaties die al actief bezig zijn met Werkgeluk. Deze opleiding is niet alleen voor mensen van HR! Willen we immers niet allemaal Werkgelukkig zijn? “

Hoe heeft Frank deze opleiding ervaren?  FRANK

Of kijk hier naar het filmpje waarin Wendy vertelt wat ze heeft geleerd: Wendy

Leave a Reply