Skip to main content

De aandacht voor geluk in Nederland blijft groeien. Toch zien we nog steeds een groot verschil tussen hoe gelukkig we ons voelen op het werk en in de rest van ons leven. Ons werk scoort beduidend lager. Dat is jammer, want we brengen veel tijd door op ons werk. Bovendien, als we daar gelukkig zijn, heeft dat ook veel effect op de rest van ons leven. Meer aandacht voor werkgeluk is dus belangrijk en daarom roepen we de laatste week van september uit tot Week van het Werkgeluk. Een uitgelezen moment om na de zomer(vakantie) stil te staan bij hoe gelukkig je bent in je huidige baan, team of organisatie en wat je kunt doen om dingen te veranderen.

Meedoen met Week van het Werkgeluk

De Week van het Werkgeluk, in 2018 van 24 tot en met 28 september, is bedoeld om mensen en organisaties die werkgeluk belangrijk vinden met elkaar in gesprek te laten gaan en aan elkaar te verbinden. Zo kunnen we gezamenlijk optrekken om werkgeluk in alle Nederlandse organisaties op de agenda te zetten. Ieder op zijn eigen manier, door kleinschalige evenementen op te zetten.

Onderteken het Manifest!

Hoe kun je meedoen? Allereerst door het Manifest te ondertekenen. Hiermee geef je aan dat je werkgeluk belangrijk vindt. Daarmee sluit je je aan bij de groeiende groep mensen en organisaties die het belang van werkgeluk onderstreept en bereid is om daar energie in te stoppen. Wil je meer doen? Graag! Je kunt partner worden of een eigen event of bedrijfsbezoek organiseren. Op www.weekvanhetwerkgeluk.nl vind je alle informatie. Heb je nog vragen?  Neem dan even contact met ons op via fennande@happyoffice.nl of maartje@happyoffice.nl

 

Leave a Reply