Skip to main content

Na onze opleiding tot Werkgelukdeskundige kan je zelf aan de slag in jouw organisatie om werkgeluk te vergroten. Je hebt de tools, ideeën, weet waar je kan beginnen, hoe je werkgeluk op de agenda zet én houdt. Toch merken we dat sommigen het fijn vinden om meer begeleiding te krijgen. Daarom hebben we iets nieuws geïntroduceerd, coaching-on-the-job. Daarbij begeleiden we je over een periode van een half jaar, met hulp, praktische ideeën, onze ervaring, om te zorgen dat jij echt impact kunt maken in jouw organisatie. Zo maak je een vliegende start maar zorg je ook dat je aan de gang blijft. Meer weten of dat past bij jouw situatie en behoefte? Neem dan even contact met ons op, via info@happyoffice.nl.

Join the discussion One Comment

 • Corine Buijs schreef:

  Hoi,
  Dit is misschien precies wat ik zoek 🙂
  Ik ben bijna klaar met de opleiding Werkgelukdeskundige CHO (bij ICM, sorry..) en weet dat ik gewoon moet gaan doen/starten/vlieguren maken/ proberen. Maar, het is nieuw, zowel voor mij als voor de organisatie. Ik ben zoekende en wat coaching zou fijn zijn.
  Hoe ziet dat er uit? (en wat kost het…in tijden van de hand op de knip bij mijn werkgever ook niet geheel onbelangrijk).
  (Ik ben HRD adviseur of ook wel Adviseur leren en ontwikkelen bij gemeente Hoorn, met een achtergrond in Arbeids-en organisatie psychologie en Opleidingskunde. )
  Groet, Corine Buijs

Leave a Reply