Skip to main content

Regelmatig krijgen we de vraag hoe je in organisaties werkgeluk op de agenda zet. Onze ervaring is dat de game Choose Happiness@work daarbij kan helpen. Het spel biedt de mogelijkheid om als team of individu in gesprek te gaan over herkenbare organisatievraagstukken ten aanzien van betekenisgeving, relaties met collega’s, het behalen van resultaten, flow en werkplezier.

De game Choose Happiness@work bestaat uit 50 scenario- en 100 oplossingskaarten. Het doel van het spel is simpel: zoveel mogelijk punten halen door passende en creatieve oplossingen te geven voor scenario’s als ‘Ik ben snel afgeleid en heb te weinig focus’, ‘Beslissingen en beleid op het werk voelen voor mij oneerlijk’ en ‘Mensen tonen zelden waardering voor mijn werk’. Al spelende leer je als deelnemer van alles over werkgeluk en betrokkenheid, op een leuke, luchtige en praktische manier.

Ben je nieuwsgierig naar de game en wil je ervaren wat het spelen ervan inhoudt? Op 19 januari organiseren we een ‘Choose Happiness@work’-workshop. Tijdens deze middag geven we uitleg over de Choose Happiness@work game en gaan we het spel spelen. Aan het einde van de middag halen we met elkaar de nieuwe inzichten en ideeën op voor een persoonlijk plan van aanpak voor meer werkgeluk. Na afloop van de workshop ontvangen alle deelnemers de Engelstalige versie van het spel.

Praktische informatie

Wanneer? 19 januari 13.00-16.00 uur

Waar? HNK, Oude Middenweg 17, Den Haag

Kosten? EUR. 349,- (inclusief het spel t.w.v.EUR. 249,-)

Inschrijven? Stuur een mail met je contactgegevens naar maartje@happyoffice.nl

Minimaal aantal deelnemers: 12; maximaal aantal deelnemers 20