Het Happy Office Manifest: De vier pijlers van een positieve werkcultuur

Met Het Happy Office Manifest creëer je stap voor stap een positieve werkcultuur voor jezelf, het team en en de organisatie. Daarbij gaat het niet over salaris, vers fruit en gemaakt blij zijn, maar over betekenis, voldoening, verbinding en plezier. 

Happy Office manifest

Het meest complete en praktische boek

Het Happy Office Manifest’ van Maartje Wolff en Fennande van der Meulen is het meest complete en praktische boek over werkgeluk dat er is. Het is inmiddels bewezen dat werkgeluk gezonder, succesvoller, productiever, innovatiever én creatiever maakt. Toch wordt er maar weinig aandacht aan besteed. ‘Het Happy Office Manifest’ helpt je om stap voor stap een positieve werkcultuur voor jezelf, het team en de organisatie te creëren.

Daarbij gaat het niet over salaris, vers fruit en gemaakt blij zijn, maar over betekenis, voldoening, verbinding en plezier. Over veiligheid, goed samenwerken en resultaten behalen die ertoe doen. De moeite waard dus om veel meer aandacht aan werkgeluk te besteden dan we over het algemeen doen.

We wisselen wetenschap en theorie af met praktijkvoorbeelden, succesverhalen, waardevolle oefeningen en heel veel nuttige tips. Kortom, met ‘Het Happy Office manifest’ kun je meteen aan de slag.

Wat anderen zeggen over het boek

"Zo inspirerend dat ik het niet kon wegleggen"

Soms kom je zo'n inspirerend boek tegen dat je het niet weg kunt leggen.... dit is er zo één. De auteurs leggen op een hele fijne en toegankelijke manier uit wat werkgeluk is en hoe je er vanuit persoonlijk leiderschap, teams en als organisatie stappen in kan zetten.Met praktische modellen en voorbeelden die je gelijk zelf ook toe kunt passen.

 

"Een echte bijbel voor CHO en HR managers"

Toegankelijk en luchtig met goede portie humor: Een zeer compleet en veelzijdig boek dat inspireert en prikkelt om direct aan de slag te gaan met het thema werkgeluk.. Het boek neemt je mee in waardevolle thema's zoals gedrag, de fixed en growth mindset, betekenisgeving, waarden, verbinding, stress, eigenaarschap, flow en nog veel meer. 


"De auteurs hebben werkgeluk tastbaar gemaakt"

Een boeiend en compleet boek met simpele modellen die je helpen om werkgeluk in de praktijk te brengen. Prettig geschreven en met veel voorbeelden van pioniers die weten hoe je een positieve cultuur creëert.