Happy Office Academy

werkgeluk / organisatiecultuur / gedragsverandering

Never stop learning

Opleiding Werkgelukdeskundige

Wil je als manager of (HR-) professional meer werkgeluk creëren in jouw team of organisatie? Na de vierdaagse Basisopleiding tot Werkgelukdeskundige beschik je over alle relevante kennis en tools.  Verbindt wetenschap met praktijk.

Meer info
Woohoo Academy tot CHO

Een intensieve driedaagse training over Happiness at Work van de Deense expert Alexander Kjerulf van Woohoo Inc, nu door Happy Office in het Nederlands gegeven op een unieke locatie nabij Eindhoven. We delen al zijn kennis en ervaring over gelukkige bedrijven met jou.

Meer info
Masterclasses Duurzame Inzetbaarheid

Een serie van vier Masterclasses Duurzame Inzetbaarheid, theoretische inzichten én toepassing in de praktijk. Speciaal voor directieleden en HR-professionals in het mkb. I.s.m. DuurzameHR.

Meer info
Verdiepende modules voor Werkgelukdeskundigen

Ben jij al Werkgelukdeskundige?  En wil jij je kennis verdiepen? Vind hier verschillende verdiepende modules, om je verder te specialiseren en te onderscheiden. Stop nooit met leren. 

Meer info

"Wat een fantastische ervaring zeg. Ik ben zo ontzettend blij dat ik mee heb gedaan aan deze opleiding. Jullie zijn zo positief en enthousiast en zijn allebei heel strak en ervaren. Jullie lieten ons veel vragen stellen en hadden altijd een goed antwoord op de vragen."

"Praktisch, snel toepasbaar, heel erg leuk, inspirerend, professioneel, meer dan goed! Mede door de bevlogen trainers, mede cursisten en toffe locaties!"

"Lang geleden dat ik mij zo op mijn gemak heb gevoeld tijdens een opleiding/training. Dit is echt een verdienste van Maartje en Fennande. Ze zijn kundig en spelen goed in op de behoefte van de groep."

"De enige reden dat het voor mij geen 10 is, omdat voor mij persoonlijk een boek mist dat alles aan elkaar koppelt."

"Veel van de opdrachten waren best uitdagend en dat waardeerde de groep heel erg volgens mij want we moesten echt gaan denken en niet alleen maar luisteren. Daarnaast vond ik alles goed gecombineerd: site visits, theorie, praktische voorbeelden, sparren en brainstorm met elkaar, activiteiten en lol."

"‘In deze bijzonder interessante opleiding leerde ik meer over werkgeluk. Ik ontdekte het verschil en de verbanden met werktevredenheid en we kregen heel wat inzichten mee rond hoe je werkgeluk kan helpen realiseren in een bedrijfscontext. Een absolute aanrader!"

masterclass werkgeluk Best PracticeInspiratieWorkshops
mei 20, 2019

Masterclass: Fijne werkplekken, florerende medewerkers

Maken een tafeltennistafel, planten, goede koffie, lekkere lunch en een mooi kantoor ook echt gelukkig? En hoe zit het met vitaliteit? Interessante vragen waar we graag met jullie mee aan…

programma H@W conferentie EventInspiratieWorkshops
april 11, 2019

Happy Office op International Conference on Happiness at Work van Woohoo Inc.

De onderzoeksresultaten zijn helder: werkgeluk leidt tot vitalere, veerkrachtigere en succesvollere medewerkers en tot gezondere en succesvollere organisaties. Op 23 en 24 mei vindt de 10e editie van de International…

Lego Serious Play Happiness at work EventInspiratieWorkshops
maart 23, 2019

Werkgeluk op de Agile India Conferentie

Net terug uit India. Wat een ervaring was dat! Agile India is de grootste Agile Conferentie van Azië, met dit jaar 1497 deelnemers  met 421 unieke rollen, van 306 bedrijven…

Werkgeluk
februari 7, 2019

Twee opleidingen over werkgeluk, hoe zit dat?

Woohoo! De internationale CHO-training van Woohoo komt naar Nederland. Als Happy Office bieden we deze aan binnen onze Academy; naast onze eigen Opleiding tot Werkgelukdeskundige. Twee opleidingen over werkgeluk, natuurlijk rijst...
EventTip
januari 17, 2019

Woohoo Academy komt naar Nederland

Alexander Kjerulf, oprichter van Woohoo inc en Chief Happiness Officer, is een van 's werelds experts als het gaat om werkgeluk. Hij is internationaal spreker en auteur van de boeken Happy...
OOP 2019 speaker EventTip
januari 11, 2019

Happy Office at OOP 2019 in Munchen

From Monday 21st January till Thursday 24th January we will be at OOP 2019 in München to give the workshop 'Design Thinking: Your guide to Innovation and Happiness@Work' and to provide...

Gratis tips & tricks voor meer werkgeluk
en een gratis E-book!


gratis ebook werkgeluk

Ook wij vinden privacy belangrijk. Lees hier ons Privacy Statement en Gebruikersvoorwaarden.