Happy Office Academy

werkgeluk / organisatiecultuur / gedragsverandering

Never stop learning

Opleiding Werkgelukdeskundige

Wil je als manager of (HR-) professional meer werkgeluk creëren in jouw team of organisatie? Na de vierdaagse Basisopleiding tot Werkgelukdeskundige beschik je over alle relevante kennis en tools.  Verbindt wetenschap met praktijk.

Meer info
Woohoo Academy to become a CHO

Our in-depth 3-day training about Happiness at Work of the Danish expert Alexander Kjerulf of Woohoo Inc. Together with our international partners we share everything we know about creating happier workplaces in this academy.

Meer info
Masterclasses Duurzame Inzetbaarheid

Een serie van vier Masterclasses Duurzame Inzetbaarheid, theoretische inzichten én toepassing in de praktijk. Speciaal voor directieleden en HR-professionals in het mkb. I.s.m. DuurzameHR.

Meer info
Verdiepende modules voor Werkgelukdeskundigen

Ben jij al Werkgelukdeskundige?  En wil jij je kennis verdiepen? Vind hier verschillende verdiepende modules, om je verder te specialiseren en te onderscheiden. Stop nooit met leren. 

Meer info

"Wat een fantastische ervaring zeg. Ik ben zo ontzettend blij dat ik mee heb gedaan aan deze opleiding. Jullie zijn zo positief en enthousiast en zijn allebei heel strak en ervaren. Jullie lieten ons veel vragen stellen en hadden altijd een goed antwoord op de vragen."

"Praktisch, snel toepasbaar, heel erg leuk, inspirerend, professioneel, meer dan goed! Mede door de bevlogen trainers, mede cursisten en toffe locaties!"

"Lang geleden dat ik mij zo op mijn gemak heb gevoeld tijdens een opleiding/training. Dit is echt een verdienste van Maartje en Fennande. Ze zijn kundig en spelen goed in op de behoefte van de groep."

"De enige reden dat het voor mij geen 10 is, omdat voor mij persoonlijk een boek mist dat alles aan elkaar koppelt."

"Veel van de opdrachten waren best uitdagend en dat waardeerde de groep heel erg volgens mij want we moesten echt gaan denken en niet alleen maar luisteren. Daarnaast vond ik alles goed gecombineerd: site visits, theorie, praktische voorbeelden, sparren en brainstorm met elkaar, activiteiten en lol."

"‘In deze bijzonder interessante opleiding leerde ik meer over werkgeluk. Ik ontdekte het verschil en de verbanden met werktevredenheid en we kregen heel wat inzichten mee rond hoe je werkgeluk kan helpen realiseren in een bedrijfscontext. Een absolute aanrader!"

Artikel
juli 9, 2020

PERSBERICHT – Happy Office aan het roer van wereldwijd netwerk rond werkgeluk

Persbericht - Happy Office neemt samen met organisaties uit België, de UK en Canada het partnernetwerk rond werkgeluk over van Alexander Kjerulf. Woohoo Inc wordt omgedoopt tot Woohoo Unlimited en…
Rever masterclassWebinarWorkshops
juli 6, 2020

Van kantoor naar clubhuis: de toekomst van werk

Als een ding door de Corona crisis duidelijk is geworden, dan is het dat het niet nodig is om iedere ochtend in de file of in een te volle trein…
Handboek werkgelukToolsWerkgeluk
juni 11, 2020

Handboek Werkgeluk: Hoe creëer je een positieve werkcultuur?

Hoe bouw je een positieve werkcultuur? Hierover schreven we een hoofdstuk in het nieuwe Handboek Werkgeluk van Ad Bergsma, Onno Hamburger en Erwin Klappe. Hierin gaan we in op de…
Toekomst van werk maartjeArtikel
juni 10, 2020

Toekomst van werk

Wat is de toekomst van werk? Natuurlijk wil ik niet dat bureauplekken reserveren, 1,5 meter afstand en plexiglas 'het nieuwe normaal' worden. Dus dat ga ik dus ook niet zo…
Werkgeluk in de logistiek trainingWebinarWorkshops
juni 4, 2020

Werkgeluk in de logistiek

Werkgeluk in de Logistiek; we gaven er op 27 mei, in samenwerking met VLM een webinar over. En op 27 augustus en 1 september volgen we dit webinar op met…
Reboarding waar moet je aan denken?Webinar
mei 12, 2020

Reboarding: waar moet je aan denken?

Nog geen drie maanden geleden, was onze werkplek van de een op de andere dag thuis. Zaten we ineens met onze laptop aan de keukentafel in plaats van aan ons…

Gratis tips & tricks voor meer werkgeluk
en een gratis E-book!


gratis ebook werkgeluk

Ook wij vinden privacy belangrijk. Lees hier ons Privacy Statement en Gebruikersvoorwaarden.