Happy Office Academy

werkgeluk / organisatiecultuur / gedragsverandering

Never stop learning

Opleiding Werkgelukdeskundige

Wil je als manager of (HR-) professional meer werkgeluk creëren in jouw team of organisatie? Na de vierdaagse Basisopleiding tot Werkgelukdeskundige beschik je over alle relevante kennis en tools.  Verbindt wetenschap met praktijk.

Meer info
Woohoo Academy to become a CHO

Our in-depth 3-day training about Happiness at Work of the Danish expert Alexander Kjerulf of Woohoo Inc. Together with our international partners we share everything we know about creating happier workplaces in this academy.

Meer info
Masterclasses Duurzame Inzetbaarheid

Een serie van vier Masterclasses Duurzame Inzetbaarheid, theoretische inzichten én toepassing in de praktijk. Speciaal voor directieleden en HR-professionals in het mkb. I.s.m. DuurzameHR.

Meer info
Verdiepende modules voor Werkgelukdeskundigen

Ben jij al Werkgelukdeskundige?  En wil jij je kennis verdiepen? Vind hier verschillende verdiepende modules, om je verder te specialiseren en te onderscheiden. Stop nooit met leren. 

Meer info

"Wat een fantastische ervaring zeg. Ik ben zo ontzettend blij dat ik mee heb gedaan aan deze opleiding. Jullie zijn zo positief en enthousiast en zijn allebei heel strak en ervaren. Jullie lieten ons veel vragen stellen en hadden altijd een goed antwoord op de vragen."

"Praktisch, snel toepasbaar, heel erg leuk, inspirerend, professioneel, meer dan goed! Mede door de bevlogen trainers, mede cursisten en toffe locaties!"

"Lang geleden dat ik mij zo op mijn gemak heb gevoeld tijdens een opleiding/training. Dit is echt een verdienste van Maartje en Fennande. Ze zijn kundig en spelen goed in op de behoefte van de groep."

"De enige reden dat het voor mij geen 10 is, omdat voor mij persoonlijk een boek mist dat alles aan elkaar koppelt."

"Veel van de opdrachten waren best uitdagend en dat waardeerde de groep heel erg volgens mij want we moesten echt gaan denken en niet alleen maar luisteren. Daarnaast vond ik alles goed gecombineerd: site visits, theorie, praktische voorbeelden, sparren en brainstorm met elkaar, activiteiten en lol."

"‘In deze bijzonder interessante opleiding leerde ik meer over werkgeluk. Ik ontdekte het verschil en de verbanden met werktevredenheid en we kregen heel wat inzichten mee rond hoe je werkgeluk kan helpen realiseren in een bedrijfscontext. Een absolute aanrader!"

Blended learningInspiratieTools
maart 31, 2020

Opleiding tot Werkgelukdeskundige in de blender

De twaalfde editie van de Opleiding tot Werkgelukdeskundige gaat op 2 april gewoon van start. Deelnemers wilden graag starten en ook wij zijn er blij mee, want het geven van…
meten happiness labInspiratieTools
maart 26, 2020

Hoe techniek helpt

Thuiswerken in Coronatijd brengt veel uitdagingen en onzekerheid met zich mee. Hoe lang gaat het nog duren? Hoe gaan we onze productiviteit op peil houden?  Hoe houden we contact met…
positivity wall Day of HappinessEventInspiratieWebinar
maart 20, 2020

Create your Personal Positivity Wall at home!

During the Corona Crisis life is hard for many people. We feel insecure about the situation, worried about our family and friends, about work, about our future. And a lack…
gewoontes voor meer veerkrachtEventInspiratieWebinar
maart 19, 2020

Webinar: Gewoontes om je veerkracht te vergroten

Webinar van 25 mrt 12 uur is ivm een technische storing verplaatst naar 26 maart 12 uur. #keeplearning 😉 En dan is van de een op de andere dag alles…
thuiswerken tipsArtikelInspiratieZelf doen
maart 18, 2020

Hoe houden we thuiswerken behapbaar? Tips uit het webinar

Vanwege het Coronavirus werken we zoveel mogelijk thuis. Voor sommigen is dat business as usual, voor anderen ontzettend wennen. En ook al ben je het gewend, het is nu toch…
agendaArtikel
maart 15, 2020

Acht tips voor Smart Working van de ervaringsdeskundigen uit Italië

Thuiswerken is het devies, nu het Coronavirus zo snel zijn opmars maakt in Nederland. Nu zijn veel Nederlanders daar al wel aan gewend. We werken graag thuis en zijn ook…

Gratis tips & tricks voor meer werkgeluk
en een gratis E-book!


gratis ebook werkgeluk

Ook wij vinden privacy belangrijk. Lees hier ons Privacy Statement en Gebruikersvoorwaarden.