Happy Office Academy

werkgeluk / organisatiecultuur / gedragsverandering

Never stop learning

Opleiding Werkgelukdeskundige

Wil je als manager of (HR-) professional meer werkgeluk creëren in jouw team of organisatie? Na de vierdaagse Basisopleiding tot Werkgelukdeskundige beschik je over alle relevante kennis en tools.  Verbindt wetenschap met praktijk.

Meer info
Woohoo Academy to become a CHO

Our in-depth 3-day training about Happiness at Work of the Danish expert Alexander Kjerulf of Woohoo Inc. Together with our international partners we share everything we know about creating happier workplaces in this academy.

Meer info
Masterclasses Duurzame Inzetbaarheid

Een serie van vier Masterclasses Duurzame Inzetbaarheid, theoretische inzichten én toepassing in de praktijk. Speciaal voor directieleden en HR-professionals in het mkb. I.s.m. DuurzameHR.

Meer info
Verdiepende modules voor Werkgelukdeskundigen

Ben jij al Werkgelukdeskundige?  En wil jij je kennis verdiepen? Vind hier verschillende verdiepende modules, om je verder te specialiseren en te onderscheiden. Stop nooit met leren. 

Meer info

"Wat een fantastische ervaring zeg. Ik ben zo ontzettend blij dat ik mee heb gedaan aan deze opleiding. Jullie zijn zo positief en enthousiast en zijn allebei heel strak en ervaren. Jullie lieten ons veel vragen stellen en hadden altijd een goed antwoord op de vragen."

"Praktisch, snel toepasbaar, heel erg leuk, inspirerend, professioneel, meer dan goed! Mede door de bevlogen trainers, mede cursisten en toffe locaties!"

"Lang geleden dat ik mij zo op mijn gemak heb gevoeld tijdens een opleiding/training. Dit is echt een verdienste van Maartje en Fennande. Ze zijn kundig en spelen goed in op de behoefte van de groep."

"De enige reden dat het voor mij geen 10 is, omdat voor mij persoonlijk een boek mist dat alles aan elkaar koppelt."

"Veel van de opdrachten waren best uitdagend en dat waardeerde de groep heel erg volgens mij want we moesten echt gaan denken en niet alleen maar luisteren. Daarnaast vond ik alles goed gecombineerd: site visits, theorie, praktische voorbeelden, sparren en brainstorm met elkaar, activiteiten en lol."

"‘In deze bijzonder interessante opleiding leerde ik meer over werkgeluk. Ik ontdekte het verschil en de verbanden met werktevredenheid en we kregen heel wat inzichten mee rond hoe je werkgeluk kan helpen realiseren in een bedrijfscontext. Een absolute aanrader!"

parktheater eindhovenEventWerkgeluk
december 17, 2019

Parktheater Eindhoven: ‘We bieden ruimte aan hardop dromen en creatieve ideeën’

Onze inspiratiereis op 24 januari start met een bezoek aan Parktheater Eindhoven. Dit vinden we namelijk een mooi voorbeeld van een organisatie die concreet aan de slag is gegaan met…
WD40 en werkgeluk jeroenWerkgeluk
december 12, 2019

WD-40 en werkgeluk: We live, breathe and play by our values

Te vinden onder het aanrecht, in de garage of gereedschapskist en onmisbaar bij weigerende fietssloten en knellende deuren. WD-40. Sinds de oprichting in 1953 is de water verdrijvende spray uitgegroeid…
Interim happy OfficersWerkgeluk
december 9, 2019

Snel aan de slag? Interim Happy Officer biedt uitkomst

"In 2007 werd ik binnen Nétive VMS bv verantwoordelijk voor recruitment. Een leuke taak in vooral ook een leuk bedrijf, want naast mijn werk als Recruiter kan ik hier ook allerlei…
Inspiratiereis leren van anderenEvent
november 25, 2019

Ga je mee op Inspiratiereis met Happy Office?

Er is geen geheim recept voor meer werkgeluk. Wat in de ene organisatie supergoed past, werkt in de andere totaal niet. En datgene wat het ene team heel gelukkig maakt,…
best practices ReverEvent
november 24, 2019

Best practices: wat kan jouw organisatie ervan leren?

Tony's Chocolonely, Independer, Incentro, Experius, Afas, Het ministerie van Sociale Zaken in België, Rever Interieurprojecten, WD40, Parktheater Eindhoven, Guidion en Netive. Er zijn al veel mooie best practices, oftewel organisaties…
ArtikelInspiratie
november 14, 2019

Meer flow = meer werkgeluk en een goede buffer tegen stress

Afgelopen zomer (2019) hebben De MonitorGroep, Gelukkig Werken Academie en Happy Office onderzoek gedaan naar werkgeluk in Nederland. Een van de dingen die we daarbij hebben belicht is de relatie…

Gratis tips & tricks voor meer werkgeluk
en een gratis E-book!


gratis ebook werkgeluk

Ook wij vinden privacy belangrijk. Lees hier ons Privacy Statement en Gebruikersvoorwaarden.