Happy Office Academy

werkgeluk / organisatiecultuur / gedragsverandering

Never stop learning

Opleiding Werkgelukdeskundige

Wil je als manager of (HR-) professional meer werkgeluk creëren in jouw team of organisatie? Na de vierdaagse Basisopleiding tot Werkgelukdeskundige beschik je over alle relevante kennis en tools.  Verbindt wetenschap met praktijk.

Meer info
Woohoo Academy tot CHO

Een intensieve driedaagse training over Happiness at Work van de Deense expert Alexander Kjerulf van Woohoo Inc, nu door Happy Office in het Nederlands gegeven op een unieke locatie nabij Eindhoven. We delen al zijn kennis en ervaring over gelukkige bedrijven met jou.

Meer info
Masterclasses Duurzame Inzetbaarheid

Een serie van vier Masterclasses Duurzame Inzetbaarheid, theoretische inzichten én toepassing in de praktijk. Speciaal voor directieleden en HR-professionals in het mkb. I.s.m. DuurzameHR.

Meer info
Verdiepende modules voor Werkgelukdeskundigen

Ben jij al Werkgelukdeskundige?  En wil jij je kennis verdiepen? Vind hier verschillende verdiepende modules, om je verder te specialiseren en te onderscheiden. Stop nooit met leren. 

Meer info

"Wat een fantastische ervaring zeg. Ik ben zo ontzettend blij dat ik mee heb gedaan aan deze opleiding. Jullie zijn zo positief en enthousiast en zijn allebei heel strak en ervaren. Jullie lieten ons veel vragen stellen en hadden altijd een goed antwoord op de vragen."

"Praktisch, snel toepasbaar, heel erg leuk, inspirerend, professioneel, meer dan goed! Mede door de bevlogen trainers, mede cursisten en toffe locaties!"

"Lang geleden dat ik mij zo op mijn gemak heb gevoeld tijdens een opleiding/training. Dit is echt een verdienste van Maartje en Fennande. Ze zijn kundig en spelen goed in op de behoefte van de groep."

"De enige reden dat het voor mij geen 10 is, omdat voor mij persoonlijk een boek mist dat alles aan elkaar koppelt."

"Veel van de opdrachten waren best uitdagend en dat waardeerde de groep heel erg volgens mij want we moesten echt gaan denken en niet alleen maar luisteren. Daarnaast vond ik alles goed gecombineerd: site visits, theorie, praktische voorbeelden, sparren en brainstorm met elkaar, activiteiten en lol."

"‘In deze bijzonder interessante opleiding leerde ik meer over werkgeluk. Ik ontdekte het verschil en de verbanden met werktevredenheid en we kregen heel wat inzichten mee rond hoe je werkgeluk kan helpen realiseren in een bedrijfscontext. Een absolute aanrader!"

Event
juli 8, 2019

Happy Office organiseert Unconference over Werkgeluk

Tijdens de Week van het Werkgeluk gebeurt er van alles rondom werkgeluk, door heel het land, er is veel aandacht voor het onderwerp binnen organisaties en tussen organisaties. Hoe meer…

concreet gedrag voor meer werkgeluk Artikel
juni 26, 2019

Welk gedrag draagt nu echt bij aan meer werkgeluk?

Mensen zijn gewoontedieren, we schreven het al. Maar liefst 40% van ons gedrag wordt bepaald door gewoontes, want op die manier gebruiken onze hersenen zo min mogelijk energie en werken…

Artikel
juni 25, 2019

Happy Office geïnterviewd in Intermediair

Happy Office werd geïnterviewd door Intermediair:  Fluitend naar werk én naar huis: 12 vragen aan een expert over werkgeluk Gelukkig zijn op het werk, dat willen we allemaal wel. Maar…

online summit happiness at work InspiratieWerkgelukWorkshopsZelf doen
juni 25, 2019

Online Summit over Werkgeluk

Tijdens de Week van het Werkgeluk organiseert Happy Office, samen met een aantal Internationale Partners de eerste Online Summit over Werkgeluk. Hoe werkt dat? Heel simpel, je meldt je aan…

Opleiding werkgeluk deskundige
juni 24, 2019

Werkgeluk? Je gedrag is de sleutel

Had Johan Cruyff nog geleefd, dan had hij prachtige dingen gezegd over onze Oranje Leeuwinnen, die bezig zijn aan hun opmars in de wereld van het vrouwenvoetbal. Wat jammer toch….

masterclass werkgeluk Best PracticeInspiratieWorkshops
mei 20, 2019

Masterclass: Fijne werkplekken, florerende medewerkers

Maken een tafeltennistafel, planten, goede koffie, lekkere lunch en een mooi kantoor ook echt gelukkig? En hoe zit het met vitaliteit? Interessante vragen waar we graag met jullie mee aan…

Gratis tips & tricks voor meer werkgeluk
en een gratis E-book!


gratis ebook werkgeluk

Ook wij vinden privacy belangrijk. Lees hier ons Privacy Statement en Gebruikersvoorwaarden.