Happy Office Academy

werkgeluk / organisatiecultuur / gedragsverandering

Never stop learning

Opleiding Werkgelukdeskundige

Wil je als manager of (HR-) professional meer werkgeluk creëren in jouw team of organisatie? Na de vierdaagse Basisopleiding tot Werkgelukdeskundige beschik je over alle relevante kennis en tools.  Verbindt wetenschap met praktijk.

Meer info
Woohoo Academy to become a CHO

Our in-depth 3-day training about Happiness at Work of the Danish expert Alexander Kjerulf of Woohoo Inc. Together with our international partners we share everything we know about creating happier workplaces in this academy.

Meer info
Masterclasses Duurzame Inzetbaarheid

Een serie van vier Masterclasses Duurzame Inzetbaarheid, theoretische inzichten én toepassing in de praktijk. Speciaal voor directieleden en HR-professionals in het mkb. I.s.m. DuurzameHR.

Meer info
Verdiepende modules voor Werkgelukdeskundigen

Ben jij al Werkgelukdeskundige?  En wil jij je kennis verdiepen? Vind hier verschillende verdiepende modules, om je verder te specialiseren en te onderscheiden. Stop nooit met leren. 

Meer info

"Wat een fantastische ervaring zeg. Ik ben zo ontzettend blij dat ik mee heb gedaan aan deze opleiding. Jullie zijn zo positief en enthousiast en zijn allebei heel strak en ervaren. Jullie lieten ons veel vragen stellen en hadden altijd een goed antwoord op de vragen."

"Praktisch, snel toepasbaar, heel erg leuk, inspirerend, professioneel, meer dan goed! Mede door de bevlogen trainers, mede cursisten en toffe locaties!"

"Lang geleden dat ik mij zo op mijn gemak heb gevoeld tijdens een opleiding/training. Dit is echt een verdienste van Maartje en Fennande. Ze zijn kundig en spelen goed in op de behoefte van de groep."

"De enige reden dat het voor mij geen 10 is, omdat voor mij persoonlijk een boek mist dat alles aan elkaar koppelt."

"Veel van de opdrachten waren best uitdagend en dat waardeerde de groep heel erg volgens mij want we moesten echt gaan denken en niet alleen maar luisteren. Daarnaast vond ik alles goed gecombineerd: site visits, theorie, praktische voorbeelden, sparren en brainstorm met elkaar, activiteiten en lol."

"‘In deze bijzonder interessante opleiding leerde ik meer over werkgeluk. Ik ontdekte het verschil en de verbanden met werktevredenheid en we kregen heel wat inzichten mee rond hoe je werkgeluk kan helpen realiseren in een bedrijfscontext. Een absolute aanrader!"

best practices ReverArtikel
februari 4, 2020

Interview in P.Zine: Fluitend naar je werk en fluitend weer naar huis

Gisteren verscheen een interview in P.Zine. Werkgeluk is fluitend naar je werk gaan en fluitend weer naar huis. Wanneer je gelukkig bent op je werk ben je socialer, vitaler, productiever,…
partner B2speakEvent
januari 30, 2020

B2Speak is live: bijzonder sprekersplatform voor positieve impact

Op zoek naar topsprekers? Dat kan vanaf nu ook via B2Speak, want dit bijzondere platform is live! Oprichter Bart de Bondt zet met B2Speak een bijzonder en maatschappelijk relevant sprekersplatform in…
open zijn op je werkInspiratieWerkgelukZelf doen
januari 28, 2020

Hoe open kun je zijn op je werk?

Op het werk willen we plezier hebben, trots kunnen zijn en iets betekenen voor een ander. En we willen onszelf zijn en goed kunnen samenwerken met leuke collega's. Kortom, de…
WerkgelukZelf doen
januari 20, 2020

Dertig Dagen zonder Klagen start op Blue Monday

Maandag 20 januari 2020. Het is Blue Monday, bekend als de somberste dag van het jaar. Koud, nog donker als je opstaat en al weer aan het schemeren als je…
parktheater eindhovenEventWerkgeluk
december 17, 2019

Parktheater Eindhoven: ‘We bieden ruimte aan hardop dromen en creatieve ideeën’

Onze inspiratiereis op 24 januari start met een bezoek aan Parktheater Eindhoven. Dit vinden we namelijk een mooi voorbeeld van een organisatie die concreet aan de slag is gegaan met…
WD40 en werkgeluk jeroenWerkgeluk
december 12, 2019

WD-40 en werkgeluk: We live, breathe and play by our values

Te vinden onder het aanrecht, in de garage of gereedschapskist en onmisbaar bij weigerende fietssloten en knellende deuren. WD-40. Sinds de oprichting in 1953 is de water verdrijvende spray uitgegroeid…

Gratis tips & tricks voor meer werkgeluk
en een gratis E-book!


gratis ebook werkgeluk

Ook wij vinden privacy belangrijk. Lees hier ons Privacy Statement en Gebruikersvoorwaarden.