Happy Office Academy

werkgeluk / organisatiecultuur / gedragsverandering

Never stop learning

Opleiding Werkgelukdeskundige

Wil je als manager of (HR-) professional meer werkgeluk creëren in jouw team of organisatie? Na de vierdaagse Basisopleiding tot Werkgelukdeskundige beschik je over alle relevante kennis en tools.  Verbindt wetenschap met praktijk.

Meer info
Woohoo Academy tot CHO

Een intensieve driedaagse training over Happiness at Work van de Deense expert Alexander Kjerulf van Woohoo Inc, nu door Happy Office in het Nederlands gegeven op een unieke locatie nabij Eindhoven. We delen al zijn kennis en ervaring over gelukkige bedrijven met jou.

Meer info
Masterclasses Duurzame Inzetbaarheid

Een serie van vier Masterclasses Duurzame Inzetbaarheid, theoretische inzichten én toepassing in de praktijk. Speciaal voor directieleden en HR-professionals in het mkb. I.s.m. DuurzameHR.

Meer info
Verdiepende modules voor Werkgelukdeskundigen

Ben jij al Werkgelukdeskundige?  En wil jij je kennis verdiepen? Vind hier verschillende verdiepende modules, om je verder te specialiseren en te onderscheiden. Stop nooit met leren. 

Meer info

"Wat een fantastische ervaring zeg. Ik ben zo ontzettend blij dat ik mee heb gedaan aan deze opleiding. Jullie zijn zo positief en enthousiast en zijn allebei heel strak en ervaren. Jullie lieten ons veel vragen stellen en hadden altijd een goed antwoord op de vragen."

"Praktisch, snel toepasbaar, heel erg leuk, inspirerend, professioneel, meer dan goed! Mede door de bevlogen trainers, mede cursisten en toffe locaties!"

"Lang geleden dat ik mij zo op mijn gemak heb gevoeld tijdens een opleiding/training. Dit is echt een verdienste van Maartje en Fennande. Ze zijn kundig en spelen goed in op de behoefte van de groep."

"De enige reden dat het voor mij geen 10 is, omdat voor mij persoonlijk een boek mist dat alles aan elkaar koppelt."

"Veel van de opdrachten waren best uitdagend en dat waardeerde de groep heel erg volgens mij want we moesten echt gaan denken en niet alleen maar luisteren. Daarnaast vond ik alles goed gecombineerd: site visits, theorie, praktische voorbeelden, sparren en brainstorm met elkaar, activiteiten en lol."

"‘In deze bijzonder interessante opleiding leerde ik meer over werkgeluk. Ik ontdekte het verschil en de verbanden met werktevredenheid en we kregen heel wat inzichten mee rond hoe je werkgeluk kan helpen realiseren in een bedrijfscontext. Een absolute aanrader!"

Artikel
oktober 16, 2019

Even voorstellen: onze nieuwe Happy Officer Elise

Hallo! Mijn naam is Elise den Admirant en ik werk samen met Happy Office om werkgeluk de normaalste zaak van de wereld te maken. Mijn grootste passie is om mensen…

afspraak-vrije werkdag InspiratieTipWerkgelukZelf doen
oktober 10, 2019

Afspraak-Vrije Werkdag

Bij Happy Office denken we regelmatig na over wat óns nou eigenlijk gelukkig maakt en wat wij nodig hebben voor meer werkgeluk. Ook zien we om ons heen, tijdens keynotes...
Steve in markt Inspiratie
oktober 6, 2019

Artikel in Markt: Independer, een werkomgeving waarin mensen floreren

In het najaar van 2018 volgde Steve van Driel onze opleiding tot Werkgelukdeskundige. Als medeverantwoordelijke voor het stimuleren van een werkgelukkige cultuur bij Independer zocht hij naar een theoretische basis, tips,...
Inspiratie
oktober 2, 2019

Werkgeluk Onderzoek 2019: heeft aandacht voor werkgeluk zin?

Meer dan een kwart van de medewerkers in Nederland heeft geluk. In zijn of haar organisatie is veel aandacht voor werkgeluk. De volgende vraag is dan natuurlijk, maakt die aandacht...
Inspiratie
september 23, 2019

Oefening voor meer Werkgeluk

De Positieve Psychologie, een relatief jong vakgebied binnen de psychologie, focust vooral op welzijn van de mens. Eigenaarschap, eigen verantwoordelijkheid, mindset en het maken van keuzes zijn daarbij natuurlijk belangrijk....
4 pijlers werkgeluk Werkgeluk
september 17, 2019

De Vier Pijlers van Werkgeluk

Werkgeluk. We hebben het er veel over en er wordt veel onderzoek naar gedaan. Onze persoonlijke definitie van werkgeluk is 'fluitend op je fiets naar je werk gaan (en weer...

Gratis tips & tricks voor meer werkgeluk
en een gratis E-book!


gratis ebook werkgeluk

Ook wij vinden privacy belangrijk. Lees hier ons Privacy Statement en Gebruikersvoorwaarden.