Happy Office Academy

werkgeluk / organisatiecultuur / gedragsverandering

Never stop learning

Opleiding Werkgelukdeskundige

Wil je als manager of (HR-) professional meer werkgeluk creëren in jouw team of organisatie? Na de vierdaagse Basisopleiding tot Werkgelukdeskundige beschik je over alle relevante kennis en tools.  Verbindt wetenschap met praktijk.

Meer info
Woohoo Academy tot CHO

Een intensieve driedaagse training over Happiness at Work van de Deense expert Alexander Kjerulf van Woohoo Inc, nu door Happy Office in het Nederlands gegeven op een unieke locatie nabij Eindhoven. We delen al zijn kennis en ervaring over gelukkige bedrijven met jou.

Meer info
Masterclasses Duurzame Inzetbaarheid

Een serie van vier Masterclasses Duurzame Inzetbaarheid, theoretische inzichten én toepassing in de praktijk. Speciaal voor directieleden en HR-professionals in het mkb. I.s.m. DuurzameHR.

Meer info
Verdiepende modules voor Werkgelukdeskundigen

Ben jij al Werkgelukdeskundige?  En wil jij je kennis verdiepen? Vind hier verschillende verdiepende modules, om je verder te specialiseren en te onderscheiden. Stop nooit met leren. 

Meer info

"Wat een fantastische ervaring zeg. Ik ben zo ontzettend blij dat ik mee heb gedaan aan deze opleiding. Jullie zijn zo positief en enthousiast en zijn allebei heel strak en ervaren. Jullie lieten ons veel vragen stellen en hadden altijd een goed antwoord op de vragen."

"Praktisch, snel toepasbaar, heel erg leuk, inspirerend, professioneel, meer dan goed! Mede door de bevlogen trainers, mede cursisten en toffe locaties!"

"Lang geleden dat ik mij zo op mijn gemak heb gevoeld tijdens een opleiding/training. Dit is echt een verdienste van Maartje en Fennande. Ze zijn kundig en spelen goed in op de behoefte van de groep."

"De enige reden dat het voor mij geen 10 is, omdat voor mij persoonlijk een boek mist dat alles aan elkaar koppelt."

"Veel van de opdrachten waren best uitdagend en dat waardeerde de groep heel erg volgens mij want we moesten echt gaan denken en niet alleen maar luisteren. Daarnaast vond ik alles goed gecombineerd: site visits, theorie, praktische voorbeelden, sparren en brainstorm met elkaar, activiteiten en lol."

"‘In deze bijzonder interessante opleiding leerde ik meer over werkgeluk. Ik ontdekte het verschil en de verbanden met werktevredenheid en we kregen heel wat inzichten mee rond hoe je werkgeluk kan helpen realiseren in een bedrijfscontext. Een absolute aanrader!"

ArtikelInspiratie
november 14, 2019

Meer flow = meer werkgeluk en een goede buffer tegen stress

Hoe ervaar jij flow in je werk? Afgelopen zomer hebben Happy Office, De MonitorGroep en de Gelukkig Werken Academie onderzoek gedaan naar werkgeluk in Nederland. Een van de dingen waarnaar we...
geluk meten Event
november 8, 2019

Werkgeluk meten en meteen aan de slag

Werkgeluk is niet hetzelfde als werktevredenheid. Toch zien we dat veel organisaties proberen te sturen op meer betrokkenheid, meer bevlogenheid, betere samenwerking en meer creativiteit aan de hand van de...
Logo rtv rijnmond Event
november 5, 2019

Tweede aflevering van Happy Office bij RTV Rijnmond

Werkgeluk zit soms in kleine dingen, zomaar een kop koffie halen voor een collega bijvoorbeeld. Over dit voorbeeld en het verschil tussen werkgeluk en werktevredenheid spraken we op maandag 4...
Event
november 4, 2019

Happy Office in expertpanel RTV Rijnmond

We brengen best veel tijd door op ons werk, zo'n 80 tot 90 duizend uur in ons leven. Daarnaast is je vrije tijd ook een stuk leuker wanneer je het...
Elise den Admirant Artikel
oktober 16, 2019

Even voorstellen: onze nieuwe Happy Officer Elise

Hoi! Mijn naam is Elise den Admirant en ik werk samen met Happy Office om werkgeluk de normaalste zaak van de wereld te maken. Mijn grootste passie is om mensen...
afspraak-vrije werkdag InspiratieTipWerkgelukZelf doen
oktober 10, 2019

Afspraak-Vrije Werkdag

Bij Happy Office denken we regelmatig na over wat óns nou eigenlijk gelukkig maakt en wat wij nodig hebben voor meer werkgeluk. Ook zien we om ons heen, tijdens keynotes...

Gratis tips & tricks voor meer werkgeluk
en een gratis E-book!


gratis ebook werkgeluk

Ook wij vinden privacy belangrijk. Lees hier ons Privacy Statement en Gebruikersvoorwaarden.