Werkgeluk vergroten voor jezelf, 

je team of organisatie?

Werkgeluk en een positieve werkcultuur leiden tot lager verzuim, minder verloop, hogere betrokkenheid en betere bedrijfsresultaten.


“Een cultuur bouwen waarin de mens centraal staat, dat is wat wij het liefste doen."

In maart 2015 richtten wij, Maartje en Fennande, Happy Office op. Sindsdien hebben we al veel organisaties helpen bouwen aan meer werkgeluk en een positieve organisatiecultuur. Dat doen we door mensen op te leiden om het zelf te doen en we begeleiden cultuurverandering, onderzoeken cultuur en helpen jou een positieve cultuur te bouwen in jouw organisatie. Gelukkige mensen presteren beter! 

Over happy office

250+

Werkgelukdeskundigen opgeleid

8+

Jaar ervaring

100+

Organisaties geholpen

Zo kunnen we jou helpen

Online Opleiding Werkgelukdeskundige

Met de online opleiding tot Werkgelukdeskundige heb je alle relevante kennis en tools in handen om als Werkgelukdeskundige aan de slag te gaan binnen jouw organisatie of bij jouw klanten. Je volgt de opleiding in je eigen tempo en 100% online.

Workshops & Inspiratiesessies

Aan de slag met werkgeluk, vitaliteit, of een betere samenwerking in jouw organisatie? Met onze workshops en inspiratiesessies  bouwen we samen met jullie, op gestructureerde manier, aan een positieve en inclusieve organisatiecultuur.

Opleiding Positive Culture Agent

In de opleiding tot Positive Culture Agent leer je hoe je, binnen je eigen organisatie of bij een klant, een positieve cultuur bouwt. Na de opleiding heb je praktische handvatten om aan de slag te gaan. 

Cultuuronderzoek en -verandering

Cultuur is de drijver van succes in elke organisatie. Wij helpen je met grondig cultuuronderzoek om patronen en drijfveren boven water te krijgen. Het start punt van verandering. 

De vier pijlers van werkgeluk en een positieve werkcultuur


  • Purpose 

Het gevoel dat je een bijdrage levert aan iets wat groter is dan jezelf, een verschil maken, het gevoel hebben dat wat jij op je werk doet, nuttig is.

  •  People

Hoe is de verbinding met andere mensen? Mag je jezelf zijn, krijg je waardering en durf je uit te spreken?

  • Progress

Dit gaat over het boeken van voortgang in zinvol werk, het behalen van resultaten die belangrijk voor je zijn, autonomie én verantwoordelijkheid.

  • Positivity
De laatste pijler gaat over positiviteit en plezier. Samen plezier maken zorgt voor een goede sfeer en dat leidt weer tot meer creativiteit, prettigere samenwerking en betere resultaten.
de vier pijlers van werkgeluk

Wat anderen over ons zeggen

Met veel plezier de opleiding gevolgd!
"Met veel plezier heb ik de opleiding Werkgelukdeskundige bij Happy Office gevolgd. De opleiding is interessant en de manier van leren erg prettig. Maartje en Fennande weten precies waar ze het over hebben."
Marieke Staal -  Vibe Manager      Cloud Republic

Happy Office inspireert nuchter en bevlogen

"Happy Office weet zowel in haar trainingen als in het boek op een bevlogen en toch nuchtere wijze te inspireren over hoe een positieve werkcultuur en werkgeluk bijdragen aan het succes van een organisatie."

Carole Veldhuis - HR Manager Independer
De beste deskundigen  op dit gebied
"Fennande en Maartje zijn de beste deskundigen op dit gebied en brengen het enthousiast over. De afwisseling tussen theorie en praktijk is top! Ik heb de opleiding met heel veel plezier gevolg en veel geleerd!"
Suzanne van der Hoorn - Hoofdgriffier

Ontvang gratis:

E-book met oefeningen voor een positieve cultuur

Wil jij bouwen aan meer werkgeluk en een positieve cultuur voor jezelf en de organisatie? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis het E-book met oefeningen in je inbox.
Je gegevens zijn veilig bij ons
Werkgeluk werkboek

appy Office Werkgeluk